• Dwarv

    Jaké máte zkušenosti se značkou PENCO?

    0 0
    • RapMan  

      s kamosema jsme si koupili kybl energydrinku, byl v pohode. ale Ionogen mi moc nechutnal, tak jsem se vratil k Ionstaru od Aminostar. Slozenim je to temer stejny. Akorat ted jsem nejak zjistil, ze me po tom iontaku nejak skrabe v krku, nevim jestli nejsem na nejakou slozku alergickej… Mam prichut pink grep…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Používám Energy Drink Long – pomeranč. Je v pohodě,ale nechutná mi teplej,což je třeba ve vedrech problém!To asi i u jiných drinku.

      0 0
    • Street  

      V zacatcich sem Penco vital, ale ted se mi parkrat stalo, ze po Pencu mam krece v celem brise. To mi rikalo i par lidi zokoli, ze se jim to stalo. Zkousim ted Nutrend a myslim, ze i efekt je lepsi.

      0 0
    • Petr_67  

      Používám široké spektrum výrobků této firmy a nemohu si stěžovat.

      0 0
    • P_W  

      Dostala se mi do rukou ESPADA Iont Hypotonic drink. Před tím jsem pouzival Nutrend i Aminostar. Mne vyhovuje nejvic ta Espada Group. PW

      0 0
    • spipi  

      bez problemu..

      0 0
    • Palba  

      Lidi poradte, proc je na obalu www.penco.cz/…oduct/pid/23

      uvedeno: je koncetrat pro pripravu regeneracniho a anabolicky pusobiciho koktejlu…

      Jak mam chapat to anabolicky?? potrebuju neco ciste jen na regeneraci a tohle me trosku vydesilo o)

      0 0
      • Kubiczech  

        Pusobit anabolicky a obsahovat anabolika je rozdil. Ostatni vyrobci se vetsinou chlubi, ze „anabolic free“, tak bych nerekl, ze zrovna Penco pujde smerem opacnym… (:

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Nebál bych se, anabolicky znamená, že působí proti odbourávání svalstva po výkonu, ale naopak je chrání. Rozhodně to ale nefunguje tak, že se napiješ a druhý den budeš mít bicáky o 5 cm větší v obvodu :-D

        0 0
    • civetta  

      Chut vcelku OK, efekt snad taky, vadi mi ale treba oproti enervitu dost mizerna rozpustnost – kdyz se podceni vcasny a dukladny rozmichani, tak mi protejka a kape nahubek od camelu (kus ty „smesi“ se dostane do ty sterbiny a je to) – wellkej opruz!!! 8-((( Jo a After Activity deeesne hrudkovati a pak se to musi prakticky rozvarit nebo roztlouct ve hmozdiri…

      0 0
      • Paja  

        Tak to vyzkousej regenerak od Nutrendu, s tim se musi teprve zasterchat:-) s hrudkovatenim u AA nemam problem, staci dat do bidonu a chvilku sterchat …hlavne prichut banan, mnam:o)

        0 0
    • BikerM  

      Mají dobré proti křečové tablety, ale to je asi vše. Já osobně důvěřuji Nutrend.

      0 0
    • gabordan  

      Dle mého názoru, je Penco nejlepší značkou na trhu. Jejich ionťáky a energy gely na rozdíl od jiných značek zabíraj, zkoušel jsem při závodech i Nutrend a kromě zahnání žízně, žádný efekt.

      0 0
      • Kubiczech  

        S gely od Penca souhlasím, zatím jsem nenašel lepší. V porovnání s Nutrendem nebo Enervitem u mě jasně vedou.

        0 0
    • kolomaniac  

      Ja pouzivam iontaky od Penca – ED, MD, vetsinou ED. Do 40km mi uplne postaci lahev s ED, a gel pro jistotu…ale, ten jsem zatim nikdy nemusel pouzit:-) takze u me to funguje, jsem s Pencem max spokojenej.

      0 0
    • Wojtkingson  

      Jak poznáte nedostatek elektrolytů (iontový nápoj) v těle? Od jaké ujeté vzdálenosti byste je doporučovali používat? Pijete celý den jen iontový nápoj, nebo pijete vodu a pak ionťák?

      0 0
      • black.horse  

        Až Ti na tohle někdo přesně a konkrétně odpoví, nejspíše to bude na nobelovku nebo spíše Chocholouška:-) realita je taková, že vykonáváš aktivitu a pro udržení provozuschopného stavu musíš dodávat tělu potřebné látky jako palivo a minerály ztracené potem atd… a až vlastní zkušeností s vlastním tělem a jeho aktuálním stavem zjistíš co a jak potřebuješ… zjistíš kolik, co a jak pít, a stejně tak s jídlem. Záleží na každém jednom člověku a jeho fyziologii a stejně tak na jeho aktuální kondici, stravou před výkonem, míře zavodnění a mnoha vnějších vlivech, teplota, vlhkost vzduchu, míra a délka zátěže. Tohle je věc, kterou u sebe vypozoruješ a vyladíš skutečně jedině praxí, ale neexistuje nic jako mám křeč vím že mi chybí elektrolyt = dám si lok a přejde to. Musíš zjistit co a jak potřebuje Tvoje tělo. Jako obecné doporučení pro výkony od 30–40min výše lze doporučit se občas lehce napít a zbytek si musíš vychytat sám dle sebe. Postup bude mít každý jiný. A k tomu celodennímu pití, je vhodné to střídat, způsob střídání ale zase záleží na konkrétním případu, ale už jen to nejzákladnější, hodně lidí má problém pít celý den ionťák a jejich žaludek to nedá a bude jim blbě.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse