• YoRk

    Zdravím, co si myslíte o odolnosti pancéřovaných zámků? Jak dlouho asi můžou odolávat nějakému útoku? Koupil jsem zámek Pro-t (na netu žádnej obrázek není), 1,5metru dlouhý a 2,5cm v průměru. Nemáte někdo zkušenosti jestli to jde rozbít pákovkama? O vložku bych se nebál, zámek je oboustranný a malý, takže by vyžadoval hodně zkušené ruce na otevření

    0 0
    • jihra  

      Těžko zhodnotit, když člověk neví, jak ten zámek vypadá.

      0 0
    • Paja  

      Na nejakym nemeckym satelitu jsem videl porad, kde zkouseli odolnost zamku – vc. tech U zamku-podkov a robusnich zamku pouzivanych na mopedy – vysledkem bylo, ze nejslabsi misto je prave samotny zamek-vlozka – pro profesionala otazka 30s-1min. Nejaka zenska si zamknula kolo U zamkem a behem asi te pul minuty, co se ji na kameru na neco zeptali, borec to kolo za jejima zadama odemkl a dovedl ji ho:o)

      0 0
    • Lance  

      no pro me je jakykoli zamek zavazi navic

      0 0
    • R.1  

      ten co mi kradl muj bike nevypadal na moc sikovneho „mechanika“ a stacili mu stikacky. Ovsem lanko to bylo to klasicke.

      0 0
    • Mustafa  

      Koupil jsem si podobny a k tomu jeste U zamek.Ten by nemel jit zmrazit,prestrih­nout atd.. Pak hodne zalezi na tom jak je resena vlozka.Osobne si myslim ze armovany zamek prestrihnout jde.Zamky jsem do dneska nepouzil.Kolo mam doma a predstava ze sebou na vyjizdku tahnu dvoukilovej armovanej zamek a o neco tezsi podkovu me nelaka.Jedina moznost je mit kolo stale u sebe.Bud se tam da jit sa kolem nebo tam nejdu.Krom toho zamceny kolo ktery by ten co neuspel u zamku rozkopal by me taky nepotesilo.Nebo staci aby si vzal kola a jsem tam za x-tisic.

      0 0
      • Tomus  

        A co rikate na zamky s integrovanym alarmem, mate ho nedo ? Ma to vubec smysl ? , protoze kdyz ten zamek zacne jecet tak uz muze byt vlastne odemcenej a zlodej uz naseda na kolo, narozdil od auta kede jeste musi nejak nastartovat, coz chvily trva.

        0 0
        • Mustafa  

          IMHO na hovno,videl jsem jeden a ten fungoval tak ze tim jak to prestrihnes tak prerusis obvod.Takze to staci proklemovat dratkem a muzes se v tom vrtat treba tyden a ani nepipne.Lepsi by bylo neco s otresovym cidlem ale to uz bys vozil asi peknou krabicku na kole.Spis by me zajimalo jestli se dela nejake GPS sledovaci zarizeni ktere by se dalo hodit do ramu a tam by to dlouho rachtalo a az by mi plecku nekdo cornul tak bych si ji mohl najit.Nevidel nekde dekdo neco podobneho?

          0 0
          • náčelník  

            Samotný GPS přijímač má poměrně velkou spotřebu. V kombinaci s vysílačem polohy ještě větší. Takže si myslím, že by to bylo tak veliké, že by do kola schovat nešlo.

            0 0
    • CZiko  

      já si spíš koupím kus tlustého řetězu a zámek na 4 čísla… co si o tom myslíte?

      0 0
      • YoRk  

        me jistou dobu zajimala myslenka toho umistit do sedla malou dalkove odpalitelnou naloz (kterou bych v pripade odcizeni kola odpalil) ale pak jsem si uvedomil, co by se asi stalo kdyby to selhalo a vybouchlo ve chvili kdy na tom sedim ja. Holt dokud bude zit v ceske republice, tak s kolem budu muste spat v jednom pokoji

        0 0
    • chupas  

      nezamykat. neopoustet. a nejlepe ani nesesedat a rozhodne ani nevycvakavat spd. to? jedina jistota. vse ostatni je „jen“ zamek. jediny možný zámek by byl ten s cenou na urovni kola. :-/

      0 0
      • CZiko  

        …a radši ani nejezdit, a když tak pod plachtou a? to nikoho neláká…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.