Zkusenosti s taznou tyci Trail Gator

20 nepřečtených
  • ondra_s1

    Ma prosim nekdo prakticke zkusenosti s taznou tyci na detske kolo Trail Gator od fy AZUB http://www.azub.cz/…l-gator.html ? Pripadne znate nekdo neco podobneho ? Dik!

    0 0
    • sann  

      Prodaval jsem uz tu tyc dvema zakaznikum a jsou sni docela spojeni, je to mnohem lepsi nez tahat vozik za kolem a hlavne ma clovek kontrolu nad ditetem

      0 0
    • úředník  

      Jezdím se synem už dva roky s tyčí a zkušenosti jednoznačně pozitivní. Prcka urychlíte a Váš akční rádius naroste. Je potřeba se chvilku věnovat seřízení (stačí to udělat jednou) a jste OK (žádný náklony malýho cyklisty). Kromě tyče jsem vyzkoušel i jednúčelové přípojné kolo a to mě překvapilo svojí nestabilitou orpoti tyči. Vřele doporučuji. Myslím, že ze všech možností je to taky to nejlevnější řešení.

      0 0
      • rtw  

        Ja o tom taky uvazuju, jen se bojim, aby dite nezlenivelo, kdyz nemusi slapat?:-)

        0 0
      • Paja  

        Jak moc se zvedne predni kolo, neni dite moc v zaklonu? (na obrazku na azub.cz to tak vypada)

        0 0
    • Pá-dlista1  

      Jak jsem se o vikendu dozvedel v televizi, tak nic podobneho se u nas nevyrabi a dokonce ani neda sehnat, takze bacha na to ;)

      0 0
      • Vojtíšek  

        to jsem taky zrovna zahlíd a dobře jsem se pobavil. Chudák si to musel svařit, protože Bareš, Azub a nikdo jiný nic takovýho nedělá :-)

        0 0
    • pegal  

      Kamaradka by si ji chtela taky poridit, ze by si se svistem vyjela tak 1 az 2× tydne. Existuje nejaka levnejsi? Videl jsem asi za 2300,– …

      0 0
    • pes_brok  

      Mne sa podarilo zohnat na inzerat toto: http://www2.trekbikes.com/…41/index.php Je to tazke asi ako moj bike(11 kg), co sa mi zda dost. Zase to ma vyhodu, ze je pri jazde nizsie tazisko. Spoj s bicyklom je vyrieseny velmi lacno- pri zatoceni sa vyklana von (otaca sa priamo okolo sedlovky). Pri jazde treba davat pozor na sirku – neoskret prckovi ruky, ale aj na nizkopolozene pedale. Okrem tohoto to nema ine negativa. Jazde je pohodova, ak sa ide mimo ciest , kde jazdia auta. To je uz ale ina pesnicka(absolutna ignorancia soferov). Pouzitie prilby ja samozrejmostou.

      0 0
    • Honzajs  

      Pořídíl jsem tu tyč nedávno, hlavním problémem je požadavek na absolutní souosost osy kola, osy tyče a osy vlečeného kola. Pokud to všechno neseřídíš do přímky (jedný osy) tak to vlečený kolo je nakloněný.A malej biker-ka za tebou vlaje. Jinak celkem dobrý.Kdyby to bylo o litr levnější bylo by to lepší. Zkoušel jsem i vlečný kolo, homemade výroba a to bylo peší neb místo toho šílenýho kloubu to mělo kardan a nebyly problémy s náklonem a taky bylo odpružený. Akorát mě ta malá potvora, co jsem táhl brzdila do kopce :-))))

      0 0
    • zbartos  

      Včera jsem Trail Gator poprvé v životě použil a otestoval jsem ho při 15 km jízdě ve středně těžkém terénu s mladším pětiletým synem (21 kg + kolo 20" 9 kg). Syn při sólo jízdě ještě nejede úplně rovně a neumí moc zastavovat. Kupodivu test s trailgatorem jsme přežili bez pádu, pouze na úzkých pěšinách (cca 60 cm) mne zřejmě synovo komíhání občas donutilo ke kličkování nebezpečně blízko stromů, při rychlé jízdě z kopce syn požadoval abych jel pomaleji a občas si stěžoval že to moc drncá (to když jsme jeli po pěšině rozšlapané ve vlhku koňmi a poté ztvrdlé…). Také jsme nevyjeli prudké kopce, které jsem bez zavěšeného kola zvyklý vyjíždět (m.j. není možné jet ze sedla a kývat se do stran). Každopádně moc nechápu, proč se v návodu k Trailgatoru píše že je jen na asfalt a že se s ním nemá jezdit po nerovnostech.

      0 0
    • Majus  

      Ahoj, rada bych se zeptala na to zda jde na TG tahat prazdnou 24" ? Hodilo by se mi vyzvedavat dceru obcas ze skoly na kole, tak ze bych ji ho tam privezla na tyci. Jde TG snadno sundat z dospeleho kola? Abych ho netahala zbytečně kdyz nebude potreba. Diky!

      0 0
      • Tom-T45  

        Tahat kolo bez jezdce samozřejmě lze, jen u té 24" bych měl strach, jestli půjde přípojný díl bez problémů namontovat na hlavovou trubku – to by chtělo vyzkoušet. Na „dospělém“ kole je tyč připevněna pomocí rychloupínáku, takže sundání je poměrně jednoduché. Zůstane na něm malý ocásek na sedlovce a držák tyče u náboje. Při jízdě to nepřekáží a moc to neváží.

        0 0
    • Mamoulian  

      Za mě jednoznačně super. Vozím na tom dceru už druhý rok. Jezdí už sama bez koleček, ale ještě neujede pade, tak je tyč super pomůcka. Tahám jí tam, kde je provoz, nebo ,když jede delší dobu sama a už nemůže. Je pravda, že sem si jí trochu rozmazlil a do kopců jí tlačím, ale je to holčička. :-)

      0 0
      • maajkee  

        A proč by měla ujet malá holčička pade? Proboha lidi proberte se.

        0 0
        • Esi  

          Asi tak, chce to trochu s rozumem, za mě super věc na převezeni dítěte přes místo s větším provozem, rozhodně menší stres než jet za ním a pořád ho okřikovat ať je u kraje a zastaví na křižovatce. Takhle jezdili děti od 3 let bez koleček, kilometr na tyči přes město potom 4km přes les k babičce sami a zase zpátky. Ale hlavně děti hlídat dcera mi takhle na tom taženém kole usnula, naštěstí se nepustila tak že klika

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.