• Leos

    Ahoj, jsem poměrně dlouhodobý pasivní sledovač diskuze na tomto fóru a nikdy jsem zatím neměl potřebu diskutovat, protože jsem tu vždy našel, co jsem potřeboval. Ve starších příspěvcích jsem si našel pár pochvalných názorů na tretry DMT RSX a tak jsem si je koupil. Včera jsem na nich poprvé vyjel a musím říct, že jsem totálně zklamán. Hned jak jsem naklapl kufry, tak jsem cítil, že to není ono. Podrážka je měkká a pod nohou cítím tlak skoro jak kdybych jel v obyčejnech teniskách. Předtím jsem používal spoustu roků tretry od Spešlu a s jejich tuhostí jsem byl maximálně spokojený, ale už potřebovaly vyměnit, ale teď vidím, že jsem asi prohloupil. Máte s tím také někdo podobné zkušenosti? Fakt jsem z toho docela dost naštvanej, protože stály skoro 4 tis. a budu je muset asi s nějakou slevou prodat. Jinak ještě pro úplnost, používám pedály Crankbrothers.

    0 0
    • Leos  

      Tak jsem si ještě něco pohledal na netu a zjistil jsem, že jsem pěkný k…t, protože se spíš jedná o silniční boty, kde se tlak pedálu přenáší na plochu většího kufru a ne jen na dva drátky, které má crank. Asi se na tom dá jezdit i na bajku, ale se shimanem. Takže, pokud byste měl někdo zájem o úplně nové (ujeto 10 km) výše uvedené boty, tak mi napište do mailu a můžeme se domluvit. Cena by byla 3 tis.

      0 0
    • pcejka  

      Tak se schvalne koukam na ty Tvy boty na bicy.cz a maj je tam jako Ultimax RSX jednak ve verzi pro silnici s karbon. podrazkou za temer 5 litru a pak ve verzi za skoro 4 litry urcene pro MTB, ktery mas asi ty. Ja mam jinak taky Spesly, spokojenost, zakratko vsak pujdu do Sidi (Eagle ci Action, dle chechtaku).

      0 0
      • Leos  

        Jo máš pravdu. Jinak jsem zapomněl napsat, že je to velikost 44 a barva je perle?ově modrá. Asi to bude model 04, ale podle obrázku se vzhledem nijak neliší od letošního. Asi si dovedete představit, jak jsem kvůli tomu na......

        0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.