Jsem blbec nebo mam jenom smulu? LX M580

15 nepřečtených
  • boo

    objednal sem si v bikestore.cz presmykac LX M580. ten mi na kolo nepasuje. pri nastaveni ve predu nejmensi vzadu nejvetsi „tzv. vecernicek“ ;) bud drhne o retez nebo o zadni kolo. domluvil sem bez problemu vymenu v obchode…jen nevim ktery presmykac si objednat aby se problem neopakoval. maji tyhle: DEORE LX M581 DEORE M510 (M511) DEORE XT M761 XT M760 diky.boo

    0 0
    • Daf  

      Tak to mas skoro urcite kratkou stredovou osu.

      0 0
      • boo  

        sakra toak to by me nenapadlo…stary presmykac jel ale cely svuj zivot cca 20tis. bez problemu. sem tam jim projel i nejaky ten klacek a v pohode. znamena to ze se meni parametry komponentu?? LX ne= LX??

        0 0
        • Daf  

          Asi vis ze presmyk ma byt serizenej rovnobezne s prevodniky. Pokud ti to bude na kasparka jen lehce skrtat tak to zas tolik nevadi. Jinak je fakt kratka osa.

          0 0
          • boo  

            rovnobezne to je jasny..3 hodiny sem to tam zkousel nejruznejc pasovat. na ;) kasparka, kdyz ne teda vecernicek, to pri rovnobeznem umisteni pomalu ani neshodim …skrtani bych prezil. znamena to ze z tech vyse uvedenych nic nevyberu?? a vse se bude opakovat? jestli jo tak si to du hodit..protoze sem asi pred 14 dny vracel i prehazku bo sem si nevsiml ze je tam inverzni pruzina ;))))

            0 0
            • Daf  

              Presmykem to podle me neni. Co mas za kliky a jak dlouhou tam mas osu?

              0 0
              • boo  

                tak to bohuzel nevim. sakra sem dal ten presmyk do posty a poslal uz zpet. fix. a ted potrebuju vybrat jiny z tech uvedenych…pred­pokladam teda ze je kratka osa, stary presmyk tam nejak pasoval protoze byl mensi, nechat poslat zpet si muzu teda cokoliv, protoze se mi to tam stejne nevejde. i tak ale ktery z nich by mel nejvetsi pravdepodobnost na uspech??tady ta rada LX M580 je psana jako NEW! a je o dost robustnejsi nez puvodni LX. posledni radu please.diky.b.

                0 0
                • mastihuba  

                  např. kliky LX 2003 mají osu 121mm, dělají se ještě tuším 113mm a 116mm.

                  0 0
                  • boo  

                    to by mohly byt ty chybejici 3mm. kazdopadne diky za radu. sem puvodne chtel jenom vymenit prehazku. uz sse vtom placam tak mesic…vcera sem si nechal vycentrovat zadni kolo, nakonec z toho bylo prepleteni novyma spicema. a to mi jeste rekli ze mam fest probrzdeny rafek ;(( dalsich 550,– v prd…nezda se vam ze bike je kuva fix drahy konicek.jezdim do prace a „setrim za MHD“ ;)))))

                    0 0
                • Daf  

                  Pochybuji ze nekterej z nich bude mit vetsi sanci na uspech. Kazdopadne bych si vybral nejakej klasickej ne top swing, Pokud to tedy tvuj ram umoznuje. Klasika LX bude stacit. Pokud chces Top swing tak radeji to XTcko.

                  0 0
    • Homer  

      A dorazy mas nastaveny???

      0 0
      • boo  

        dorazy mam snad ok. …montoval sem to tam bez nastavenych dorazu. ty sem dotahl az potom.ok??

        0 0
        • Homer  

          No pak uz me napada, ze je jeste moznost, jestli ho nemas moc vysoko. Na novych presmykacich je ale takova samolepka, podle ktery se to da nastavit. Takze to bude asi to, co pise Daf – nejspis osa, protoze jinak uz by to snad mohl byt jen vadny presmyk, coz se mi nezda.

          0 0
          • boo  

            samolepku sem pochopil. to jo. sem to tam pasoval fakt 3hodiny.jednu chvili skoro az pod sedlem…pak zase tak dole ze mi skoro nestacilo lanko ;)) proste tam nesel. ten stary sem tam vratil a seridil za 5 min. myslite teda objednat zpet kterykoliv a zamerit se na vymenu osy?

            0 0
        • Honza z H  

          ještě se mrkni, jestli máš vycentrováno zadní kolo na střed, taky by pomohl užší pláš?.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.