• dessloch

    Zdar Mam kluky Truvativ Stylo Team 2004, stred FSA. Pozeral som nove kluky Truvativ Stylo Team GXP, ze su za dobru cenu. Ale su tazsie ako moja kombinacia. Oplati sa ich kupit, je ta tuhost ovela vacsai ako moje sucasne ISIS? Diky

    0 0
    • Pekáček  

      Pokud jsi s nima spokojenej, není důvod je měnit. Tedy nehledal jsem jaký jsou ty nový, ale určitě to bude něco jako Shimano XT04 (misky venku), že? Někdo se tu ptal na nějaký (neshimano) kliky této konstrukce, že mu v těch miskách osa lítá. Tak pokud tyto fakčí, jezdi na nich dál.

      0 0
    • Pavel100  

      Mám Truvativ Stylo Team 2005 s integrovanou osou. Ložiska jsou vně, na pravé straně žádná vůle není, na levé tam mám 0,3mm ale taky jsem se toho bal na zacatku a ptal jsem se tu na to a namontoval jsem je dle manuálu a mám na nich teď 500km a zatím fungují vpohodě a žádná vůle tam není. Další km ale teď nedám, včera jem si dál výlet přes řidítka tak v 35km/hod z kopce v lese a jsem trochu odřený, ale večer mě začela bolet hlava. Sedlo WTB vzadu trochu rozrhla kůžu-dá se slepis, sedlo posunuté nadoraz v ližinám, sedlovka ohnutá o 3 mm dopředu. Jinak pohoda:-)

      0 0
    • kyl  

      dají se ložiska z misek GXP měnit stejně lehce jako u Holl.II?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.