pumpička crankbrothers power pump

12 nepřečtených
  • yakub

    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touhle pumpou. Chci si jí koupit kvůli skladnosti a designu, ale nevím co od ní očekávat v praxi. Prej má na svou velikost foukat celkem slušně, navíc je lehká a vejde se do kapsičky u dresu. Díky za všechny rady a připomínky.

    0 0
    • Meesha  

      Mam ji asi dva roky a sem s ni spokojenej. Normalne nafoukas co to jde a pak prepnes na ten vysokej tlak a dofouknes na tvrdo. Jde to snadno. Zadnej problem s ni nebyl

      0 0
    • Shaddy  

      Je snad něco lepšího, než CRANKBROTHERS POWER PUMP CLEAR, co se týká poměru skladnost/účinnost? :o) Uvítám pozitivní i negativní zkušenosti

      0 0
      • well  

        Taky ji mám a žádnej zázrak to není. Vzduch občas utíka kolem ventilku a napumpovat 2,3 plášť chce sportovní výkon. Měl jsem půjčenou i lepší pumpičku, ale nevím značku.

        0 0
        • Shaddy  

          Je mi jasné, že je to jenom na pumpování ve stavu nouze. To se klidně odhodlám i ke sportovním výkonům :o)

          0 0
          • TheIF  

            Tj z 143 mm dlouhou pumpou se asi moc dobře foukat nebude, ale zase ji můžeš vozit v kapse. Mě se víc líbí ALLOY www.cykloexpert.cz/…r-pump-alloy

            0 0
            • well  

              To je přesně ta co mám :-). Nechce někdo koupit?

              0 0
            • Shaddy  

              Přesně tak. Jde mi především o skladnost. Alloy není špatná a má i manometr. Jde o to, jestli se mi pak vejde do podsedlové brašny. Na tu teprve čekám. Někde na fóru taky v minulosti proběhlo, že existuje nějaká mini pumpa, co se dá schovat do trubky sedlovky, ale nic takového jsem nenašel. Bylo by to praktické kvůli zlodějům…těm, co berou drobnosti a ne celá kola :o)

              0 0
    • jivo  

      Mam asi tu vetsi www.progresscycle.cz/firma.asp?… váha: 173 g délka: 238 mm materiál válců: dural 6061 t6 tlak: 130 psi / 9 barů režim: velký objem / vysoký tlak manometr: přesný analogový, rozsah 0 až 160 psi držák: polypropylen sada samolepících záplat: včetně A spokojenost. Jednou jsem komplet foukal a jiz nekolikrat dofukova crosse na 60psi a vse OK. Maj ji pripevnenou pod ramem a nahore pridrzuji paskem na lyze na suchac. Neprekaze, sundani/nandani otazka par vterin. Pri foukani zatim drzi dobre a neutika.

      0 0
    • Stereo  

      Mám ji také bezmála dva roky. Vždycky to bude nouzovka do terénu. Jinak je ale výborně skladná a s funkcí také nemám problém (s funkcí rostlináře už vůbec ne :)

      0 0
    • mawerick  

      Já vozím tři roky tu větší a pohoda… když se malinko víc snažíš tak 40psů není problém… A manometr je taky docela přesnej, ale přijde mi že se pozdě „probudí“… Až tak kolem 20ti psů…

      0 0
    • glogloman  

      Zdravím, prosím, nemáte někdo k dispozici navíc držák na pumpičku CrankBrothers Power Pump Pro (ta menší – 175mm), např. od toho většího modelu (ta delší – 238mm)? K tomu kratšímu modelu totiž nebyl držák na kolo.. a teď bych ho docela i rád uvítal.. Rád bych ho nějak koupil.. Předem díky moc..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.