Giant Terrago 05 vs. RM Torrent 05 ???

9 nepřečtených
  • spider

    Uvazuju o koupi MTB kola, a rozhoduju se mezi temahle dvema.Terrago vs. Torrent. Mohli byste neco doporucit? co je podle vas lepsi kousek? pripadne jinej napad. http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

    0 0
    • enjoy  

      tak trochu jiny kola,zda se mi.ja bych si z tehle kol nedokazal vybrat,obe maji neco pres co bych nedokazal jit.

      0 0
    • Charles  

      to mas jen tendle vyber???

      no vyber co preferujes vetsi zdih vidlice, mozna lepsi funkcnost? par komponent LX? sirsi nebo uzsi pneumatiky? mechanicky nebo opravdu funkcni hydraulicky brzdy? vahu?

      a pocitej s tim, ze hromadu komponentu casem vymenis, zatimco jine vydrzi dyl

      pokud bych mnel na vyber jen z tehle, volil bych gianta – mnou ozkouseny brzdy(netvrdim ze hajesy nebrzi), sirsi kola, znacka vidlice(budi u mne veci duveru – ale jen ta znacka)

      0 0
    • vlk  

      u torenta je otřesná vidla a brzdy, jako + hodnotím přehazku a přesmyk.

      u gianta ta vidle taky nic extra ale oproti suntouru na torentovi je bezzva.Deore přehazka -nic moc a od těch brzd taky zázraky nečekej, ale jistě mnohem mnohem lepší nežli ty na torentovi.

      U gianta bych nechal vyměnit představec, možná i přehazku a vzal bych ho, z těchtom dvou je lepší.-ty kliky na giantovi to nevím co jsou zač-ty neznám.

      0 0
      • spider  

        no dik za rady chlapi.. ja ani o nicem podobnym v tyhle cenovy relaci nevim. Na MTB zacinam je to moje prvni kolo(MTB) takze nepotrebuju zazracny brzdy, staci kdyz s tim zabrzdim:-) ale zadnyho srace taky nechci kupovat. Asi teda pudu do Gianta jestli je k sehnani.Taky bych potreboval vedet velikost… mam tak 180cm, 19palcu by bylo optimum?

        0 0
        • miche  

          Pripomina mi to muj vyber, taky sem se v tom moc neorientoval, ale bral sem vsechno cena vykon, jestli zacinas (jako ja) tak nezapomen na investice do kvalitniho obleceni (to je zaklad !!!) Kdyz to tak vezmu zpetne, tak sem rad ze jsem koupil kolo v akci a zbylo mi dost na nowindovy obleceni, boty, navleky, dres kalhoty nowind a obyc, pumpa, kvalitni pneumatiky a helma ....... Navic clovek nikdy nevi jestli ho to bude bavit a i to levnejsi kolo se pak da pouzit jako zimak, ja to tak beru, casem az zjistim co mi vyhovuje a jaky tereny se mi libi, tak koupim poradnyho fulla :-)))

          0 0
        • Mustafa  

          K sehnani je,kupoval jsem ho pred 14 dny za 22,5k

          0 0
      • Charles  

        jen male doplneni: ano od brzd na giantu zazraky necekej, na zazraky si porid andela nebo kouzelnika ale cekej ze jsou to velmi slusny brzdy – v kazdym ohledu

        0 0
    • McBlacky  

      giant, ty brzdy jsou nádherný :) akorát nevím co čekat od ráfků značky capital…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.