• JR

    Máte někdo zkušenosti s tímto computerem? Kde se dá v současnosti sehnat a kolik stojí? Jaký byste volili computer na MTB s vlaštovkami (mezi představcem a prohybem řídítek není moc místa a pokud si vzpomínám na moji starou Sigmu 1200, měla dost široký držák).

    0 0
    • Daf  

      Sigmy se daji pridelat na predstavec. Me OS prijde drahej a ma moc zbytecnych funkci.

      0 0
      • JR  

        Kolik stojí?

        0 0
        • Daf  

          Nerad bych kecal ale myslim ze kolem 2500Kc.

          0 0
          • rasto  

            na bikestore byl sveho casu za 500,–. nicmene uzivatele BF si stezovali, ze se tam hrozne lehko lame „ukotvovaci“ packa. takze Te asi nemine koupe nahradni kabelaze… jinak byla s nim obecne naprosta spokojenost. idealni je pro toho, kdo si vede zapisy svych jizd.

            0 0
            • Daf  

              To ale musel byt slusnej vyprodej. Na strankach Authora stoji 499Kc jen kabelaz.

              0 0
            • enjoy  

              tak to prosimte nee:-) stal tak 999,– vim to,kupoval jsem ho:-) za ty penize nadhera,porad ho obdivuju.je trochu vetsi ale nevadi to.tak packa je pryc:-) ale drzi to porad velice dobre,takze zadna nova kabelaz neni absolutne potreba.udelal jsem misto toho vterinakem malou kapicku o kterou se to zadrhuje a funguje to dokonale.za 2500,– bych to nikdy nekoupil,protoze to nema vlastne zadny nadstandartni fce. akorat ty grafy a ty jsou vlastne taky k nicemu,mozna tak na koukani jak je kterej sloupecek vysokej,ukazuje to teda i cisla,jako treba ujetou vzdalenost za minuly tyden nebo predchozi mesice,ale nic svetobornyho.ten drzak ma 3.2cm,me se teda k predstavci nevesel,musel jsem ho dat k razeni,coz je dost blby protoze na tech vlastovkach dost vycniva.zrovna predvcirem jsem sel pres riditka,presne na nej,ale prezil to temer bez skrabnuti.nejvoc se mi na nem libi,ze ma bodovej displej,nevypada jako digitalni hodinky nebo ostatni computery.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.