• dejwak

    pouzivate nekdo mereni kadence na horaku? dostal jsem hac4+ a mam tam cidlo na kadenci tak nevim. kdyz uz tam je tak ze bych ho pouzival ale pri tech karambolech co mam …:o) jo a jak se vubec da ten udaj o kadeci k trenovani vyuzit? dik za rady

    0 0
    • TinkTink  

      No…ja sice kadenci nemel na HAC4…ale na BC1400 (sem ji dal polovicce…sam si kupuju pristi mesic BC1200 – tu novou s RDS…)…no…ale kadenci jsem tam pouzival. Pouzival jsem ji do ty doby nez jsem to utrh :o))) – takze priste si to tam uz cpat nebudu – na silnici klidne…ale na bajku je to na vetsine mist strasne zranitelny…

      0 0
    • Žanek  

      Podle mě je to zcela nadbytečnej údaj(teda pokud nejseš profík). Měl jsem ji na bajku a stejně jako Tink Tink jsem ji utrhl.

      0 0
    • kovar  

      pouzival jsem ji na CM414M, ale uz nepouzivam, sice dalsi cislo na displeji je hezke, ale podle meho nazoru zbytecne a nicnerikajici pro MTB, a ram hyzdila dalsi cidla a draty, ktere jsou opravdu dost zranitelne, ale neutrhnul jsem to, protoze jsem kadenci vydrzel vozit asi tak mesic, nez jsem ji odstranil. NEma nekdo zajem o kadence kit k CM414M ? Ale ze svych zkusenosti nedoporucuju.

      0 0
    • Staenly  

      Je mi jasny, ze je to hodne blbej dotaz, ale co je to kadence?

      0 0
      • gucan  

        kadence = pocet otoceni klik (o 360°) za minutu

        0 0
        • Staenly  

          Diky…

          0 0
          • ravo  

            Nevěř všemu co ti tady nabulíkují. Kadence je počet ran ( výstřelů) za minutu, to vi káždý kdo byl na vojně:-) No jo, ja vím, že tys tam nebyl a asi tě to už nepotká:-)

            0 0
            • Staenly  

              Jak to vis…:) Ale je to skoda, na vojnu bych sel rad, ale profi vojak, to neni pro me…

              0 0
              • enjoy  

                tak to ti o ty vojne rekli neco jinyho nez je pravda,protoze jinak bys tam urcite nechtel.ja tam teda taky uz nepudu,ale zkusenosti myho kamarada(byl ve kbelych,v Praze) mi uplne staci.

                0 0
                • RenierX  

                  Ja tam treba byl a jsem rad, ze jsem tam byl. Ne, ze bych chtel jit podruhe, ale jednou v zivote je tak akorat. Mozna nejake kratsi cviceni se stejnou bandou spolubojovniku bych si jeste dal. Jenze to vy, co jste to nepoznali, tezko pochopite.

                  0 0
                  • enjoy  

                    nahoda je blbec a muzes se dostat i na „dobry“ misto.nemysli si ze kdyz jsem tam nebyl,tak nevim jaky to je atd. jedno vim jiste,zbytecna buzerace neni pro me.no nechame to byt,jeste mi tu bude nekdo namlouvat ze vojna neni blba buzerace a kolikrat saha az za lidskou dustojnost.fuj,je mi blbe.

                    0 0
    • Gorbys  

      tolik bych to nezatracoval .. Zvláště pro orientaci při najíždění kilometrů je to dobrý orientační údaj. Hodně tréninkových metod je postavených právě na změnách a udržování kadence. Dobře si pamatuju, jak hodně se to diskutovalo ještě před nástupem pulsmetrů, sporttesterů…

      0 0
      • kovar  

        jak chces udrzovat kadenci na MTB, tj v terenu ? :-) NA silnici bych to nezavrhoval.

        0 0
        • TinkTink  

          No zrovna ty by jsi to rikat nemel – ty mas kadenci furt dost vysokou…si toho vzdycky vsimnu jak me nekde predjedes :)…hele…nesel bys pristi rok do XC? Ja to chci dat komplet :)))

          0 0
          • kovar  

            myslis treba Rampusaka ?:-) jinak XC neni nic pro turisty. Volim radeji drasala, co nejdelsiho drtice a tak. A jeste ten BikeSabbath, co bude u nas.

            0 0
            • TinkTink  

              No ja vim no :))

              Rampusaka jedu na 100%…akorat nevim kterou trat…jestli kratkou nebo stredni :))))…na ten Bike Sabath jsem docela zvedavej :)

              0 0
        • Gorbys  

          V terénu samo nemám čas koukat na CC (tam mne nezajímají žádné aktuální údaje a jedu na pocit)

          0 0
    • Sojče  

      Čau, já používám ECHO J 12. Měří to kadenci aktuální, průměrnou a maximální. Za zbytečnost to vůbec nepovažuji, nebo? se s tím dá poměrně spolehlivě trénovat. Jsem zvyklý jezdit cca s 75 –95 otáčkama za minutu. Naučil jsem se v tomto rozmezí jezdit a plně mi to vyhovuje. Kadence je i jinak zajímavý údaj.

      0 0
    • lubos  

      HAC4 mam, vozim taky cidlo. Utrhnuti se nebojim, protoze mam cidlo na klike i na ramu prelepene paskou (nekolikrat). Jinak samozrejme, to odpadne docela snadno (hlavne to na klice) pac ty stahovaci pasky tohle moc nevydrzi. Jednou mi upadl magnet, nastesti jsem ho nasel. To prelepovani paskou praktizuju vsude, jistota je jistota. No a k te kadenci, sprvu – jelikoz nova vec, a navic kdyz je clovek hracicka :-)), jsem to neustale sledoval. Tedka mne to tolik neber, ale obcas se divam. Je to kvuli sledovani optimalnich otacek … no a taky tim sleduju zlepsovani kadence. Hlavne do kopce. A zacina se mi kadence do kopce zvysovat, coz je dobre.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.