bunda craft double action nebo doporucte jinou

4 nepřečtené
  • Luke

    mate nekdo tuto bundu? uz pekne dlouho vybiram nejakou neprofuk bundu, ted jsem nasel tuto. chci to do teplot cca 0 az 17 stupnu. pokud mozno tesnejsiho strihu (mam 194cm a 80kg, takze takove veci se spatne kupuji). a nechci nic univerzalniho ale ciste na kolo, aby to melo dlouhy zadni dil. a samozrejme za malo penez :-)

    0 0
    • Lister  

      http://www.bike-forum.cz/…/recenze.php?…

      Osobně ji nevozím. Hodně jsem o ní uvažoval, ale dal jsem přednost nákupu oblečení na drsnější zimu. Až trochu našetřím tak asi koupím. Zatím jsem slyšel samou chválu. Nejen na tu bundu, ale i obecně na materiál, ze kterého je ušitá.

      0 0
    • karel  

      Mam ji od října a ještě jsem ji nestačil úplně prověřit – jezdil jsem ji zatím jen do cca 7 st. Neprofoukne – neprofouknou ani zipy spojující rukávy a vestu – a dýchá docela slušně (dost ze mně na kole leje). Co je bezva, že do jistě míry i nepropouští vodu (vyzkoušeno během hodinové projížďky v jemném deštíku). Záda i rukávy dostatečně dlouhé, ale toto bude asi individuální záležitost.

      0 0
    • MARIN  

      Mam od Craftu podobnou a mozna je to i ta sama bunda ale bez odepinani rukavu. Prodlouzeny zadni dil s kapsou,2kapsy vepredu a jedna mala vnitrni,zatepleny limec,delsi rukavy aby se nestahovali. Tesnejsi strih aspon me teda nikde nic neplanda. Daval jsem za ni cca pred 2rokama kolem 2000,–. Pouzivam ji i pri nizsich (nejmin –12) teplotach s vice vrstvama termopradla. Neprofoukne a i po 2letech je porad voduodpudiva – pri mrholeni nepromoka a jako nova zvladla i dest ale tohle se da napravit impregnaci :).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.