MTB Tretry Specialized Sport -R

4 nepřečtené
  • JR

    Uvažuji o zakoupení těchto treter. Cena 2390 Kč mi připadá rozumná. Tretry této značky jsou také údajně vhodné na širší chodidlo. Můžete mi někdo schválit či rozmluvit tento nákup? Děkuji za Vaše názory.

    0 0
    • Nego  

      nebudu mluvit o tehle tretrach ale o sirsim chodidle. Bohuzel jsem do vinku dostal ploche nohy a tak je pro me jakakoliv pevna bota peklo. Koupil jsem si tedy Specialized Rockhopper a jsem s nima nadmiru spokojenej. Pekne se poddaly moji noze a pojezdeni jako v hedvabicku. Takze jedina rada ktera opravdu stoji za to, je prijit a vyzkouset a trochu se v tom projit .. zustat v ty bote aspon apr minut. to pak poznas jestli je to ta spravna bota ci nikoliv.

      0 0
    • enjoy  

      mam je asi tyden a mam taky sirsi chodidlo.musim rict ze zrovna na to delany nejsou,ale treba ti budou dobre.a udelej v nich vic nez par kroku.taky dost silne vetraj,coz jsem netusil,takze jsem se po vyjizdce vratil domu s krasne omrzlymi chodidly:-) to pak taky ubere na mistu v bote kdyz musis mit silnejsi ponozky,ale az bude tepleji tak to bude parada.

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.