• DanyBart

    Ahoj,

    Nikde jsem to tu nenašel. Mam trailový HTčko, mám dvě sady kol, jednu na traily a jednu na výlety. Na výletní kupuju kazetu a narazil jsem na 10–45, máte s tim někdo zkušenost? Je příjemnější menší odstupňování na větších pastorcích? Bydlim v polabí, takže na výlety kolem komína to stačí, ale kdybych to vzal někam do kopců, stačí mi 45zubů?

    Ptám se na osobní zkušenost.

    Jsem mladej se silnýma nohama, tak jsem schopnej občas nějaký kopec vyšlapat na sílu.

    0 0
    • kubad  

      Uvezu to pane Lorenz?

      Netušíme, ale jednoduše můžeš dát do kopců menší převodník

      3 0
    • kamaro  

      To musíš opravdu vědět sám, jak jsi na tom. Já ji mám na fullu, na kterém jezdím v Beskydech s 32z převodníkem, 34z už na mě bylo moc.

      0 0
    • Kouba_2005  

      Tady v Krušných kopcích jsem to měl s 32z převodníkem a žádnej z pastorků se neflákal :-) Do Polabí bych volil větší převodník.

      0 0
    • xtonda  

      Vzhledem k tomu, jak je ta kazeta udělaná bych do toho nešel. Liší se jen 4 největší pastorky, takže na rychlých převodech je odstupňování stejně hrubé a těch 4 lehkých jsou ty kroky zase až zbytečně malé, akorát se zbytečně připravíš o lehký převod.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jakou mas wattaz, max kyslik, procento tuku, ktery svalovy vlakna prevazuji a poprosime o tri zatezove testy v cca mesicni periode. Potom dostanes odpoved jestli nejvetsi pastorek 45 nebo 51z vůči jakemu prevodniku :). To je dnes panečku material…

      0 0
      • DanyBart  

        63/mim, 7%, červený, protože maj hodně myoglobinu. Pozítří jdu na 3. Nedalo mi to odpověď na mou otázku. :) To je dnes panečku materiál…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.