PRODÁM : Bunda Gore Torrent

Prodám novou (pouze vyzkoušenou) Goretex bundu Torrent. Doporučuji velikostní tabulku, opravdu sedí (i když jsem tomu nevěřil), běžně mám M/L, ale tady potřebují XL.

Nejlépe osobní předání v Brně, ale mohu poslat.

Kopírovány popis bundy:

Závodní, štíhle padnoucí, odolná nepromokavá a vysoce prodyšná bunda na kolo z materiálu GORE-TEX s integrovanou kapsou na drobnosti.

Závodní, štíhle padnoucí, odolná nepromokavá a vysoce prodyšná bunda na kolo z materiálu GORE-TEX s integrovanou kapsou na drobnosti.

Navrženo pro jízdu na kole v nepříznivých povětrnostních podmínkách s manžetami tvarovanými tak, aby se vešly přes rukavice, a lemem, který perfektně sedí bez nutnosti úpravy.

Tato bunda je vyrobena z nejlehčího a nejprodyšnějšího třívrstvého materiálu v naší nabídce. Podporuje štíhlý střih přiléhající k tělu a poskytuje spolehlivou ochranu při jízdě v deštivém počasí. Malý objem balení umožňuje snadné uložení do zadních kapes v případě, že se obloha vyjasní.

  • Materiál GORE-TEX Active: lehký, vysoce prodyšný, odolný proti vodě a větru.
  • Fleecem podšitý, přiléhavý vysoký límec
  • Částečně elastický úchop na spodním lemu
  • Přední zip
  • Zadní úložná kapsa na zip
  • Reflexní prvky

Materiál: Vrchní vrstva: 100% polyamid

Základem technologie GORE-TEX je extrémně tenká membrána, která je odolná proti vodě, větru a zároveň je prodyšná. Má více než devět miliard pórů na čtvereční palec. Každý pór je 20 000krát menší než kapka vody, ale 700krát větší než vodní pára – neboli pot. To znamená, že déšť zůstává venku, zatímco pot se odpařuje, takže zůstanete v suchu, ať se děje cokoli.

inzerát vložen 18.2.24

3300 Kč

Kategorie Bundy a vesty / Lehké bundy
Barva žlutá
Pohlaví Unisex
Velikost L
Druh sportu cyklistika
Stav nové
Cena 3300 Kč

Prodávající

villain Všechny inzeráty uživatele

Brno-město

Kontaktujte prodávajícího