PRODÁM : Prodám karbonové silniční kolo Pinarello Gan, Ultegra 2x11

Tento inzerát vidíš jen Ty, protože majitel inzerátu nemá ověřené telefonní číslo.

Prodám karbonové silniční kolo Pinarello Gan, kompletní sada Ultegra 2×11, vel. 53/M. Komponenty Most. Prodej s koly MAVIC COSMIC PRO CARBON (kola jsou téměř nejetá). Karbonová řídítka 3T. Jedná se o silniční kolo v perfektním stavu a nádherném nadčasovém designu by Pinarello. Dohoda o ceně je možná.

Model GAN je velmi zajímavá alternativa k prémiovému modelu Dogma za dostupnou cenu, ale přitom používá stejné špičkové technologie, jako např. asymetric system karbon. Gan není tak nekompromisní a přísný jako Dogma a ledacos odpustí a je pohodlný zvláště na našich silnicích.

Značka z Itálie patřící mezi klasiku silničních kol a je zde již 70 let. Vítězstvím na Tour de France v roce 2019 zaokrouhlili počet svých triumfů na této nejprestižnější akci na 15. Dnes má kromě bohaté nabídky silničních kol i velmi úspěšné časovkářské a dráhové speciály. Jméno značky je už léta spojeno s profesionálním týmem INEOS Grenadiers, jezdec Filippo Ganna i díky kolům Pinarello vyhrává na silnici, dráze, a zejména v časovkách.

Kolo prošlo kompletním servisem a tedy vše, co bylo potřeba doladit, seřídit, vyměnit a vyčistit bylo provedeno. Není třeba žádné další investice a kolo je připravené spolehlivě sloužit dalšímu majiteli.

Prosím prohlédněte si i další inzeráty, prodávám 2 ze svých kol.

Vlastnosti:

Materiál: Karbon

Výrobce kol, rámy: Pinarello

inzerát vložen 23.5.23

79500 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Počet převodů 2 x 11
Brzdy Kotoučové hydraulické
Materiál karbon
Sada Shimano Ultegra
Stav použité
Cena 79500 Kč
Doklad o koupi Ano

Prodávající

PjotrS Všechny inzeráty uživatele

Trutnov

Kontaktujte prodávajícího