PRODÁM : Prodám karbonové kolo BMC Roadmachine 2, ULTEGRA 2x11, vel. 54

Tento inzerát vidíš jen Ty, protože majitel inzerátu nemá ověřené telefonní číslo.

Prodám NEJETÉ kolo BMC, ULTEGRA 2×11, vel. 54. Kompletní ULTEGRA 2×11, Převodníky 50/34, Kazeta ULTEGRA 11–32, Sedlovka BMC karbon, Ergonomická řidítka ERGOTEC 5. Sedlo Selle Italia Karbon SLR. Zapletená kola DT SWISS RC28C db 30mm, pláště Schvalbe 1 S ONE, tubeless easy. Kotoučové brzdy 160mm, pevné osy. Doporučená velikost od výrobce je 172–180cm. Jedná se o nejeté kolo v původním 100% stavu. Pořizovací cena 87700,– nyní za 59800,–Kč.

Model Roadmachine 2 je charakteristický švýcarskou precizností a to ve zpracování i jízdních vlastnostech. V testech je hodnocen jako vynikající všestranné kolo, které je lehké při stoupání, efektivní v záběru a snadno ovladatelné i v náročnějších sjezdech.

Využívá špičkové švýcarské patenty TCC – Tuned Compliance Concept (ideální tuhost a zároveň i poddajnost rámu v těch místech, kde je to třeba).

DTi – Dual Transmission Integration (designová čistota za všech podmínek! Možnost použití jakéhokoliv typu řazení aniž by byla narušena výsledná estetika Vašeho rámu.

ICS – Integrated Cockpit Systém (schovat vše z očí a přinést co nejlepší estetický dojem s maximální funkčností. To je švýcarský design a práce, Integrated Cockpit. Bovdeny, lanka a hadice k brzdám tam, kam patří – tam, kde je nikdo neuvidí.

KOMFORT

Tuned Compliance Concept, to je technologie přinášející vyváženou geometrii a maximální komfort, díky předozadní poddajnosti rámu a vidlice, aniž by docházelo ke ztrátě vynaloženého výkonu.

ESTETIKA

Kolo má vypadat dobře za všech okolností, pověšené doma na zdi, nebo při sjezdu z vrcholů kopců. Roadmachine je dobře namíchaným koktejlem klasického designu a nejnovějších technologií spojujících komfort s rychlostí.

EFEKTIVNOST

Komfort nesmí být na úkor výkonu. Nové BMC Roadmachine bylo designováno tak, aby bylo komfortní a přitom stále jedno z nejrychlejších a nejpropracova­nějších kol.

V případě zájmu je možné i zaslání v originální krabici, nebo přiblížení k místu prodeje. Dohoda možná.

Vlastnosti:

Materiál: Karbon

Výrobce kol, rámy: BMC

inzerát vložen 23.5.23

59800 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Počet převodů 2 x 11
Brzdy Kotoučové hydraulické
Materiál karbon
Sada Shimano Ultegra
Stav použité
Cena 59800 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

PjotrS Všechny inzeráty uživatele

Trutnov

Kontaktujte prodávajícího