Odstartujte léto s VALACHY MANem: legendární triatlon má opět trasy i pro hobíky a děti

Odstartujte léto s VALACHY MANem: legendární triatlon má opět trasy i pro hobíky a děti

Největší triatlonový závod pro širokou veřejnost v ČR se opět blíží. Odstartujte léto jedinečným sportovním víkendem u vodní nádrže Bystřička na Vsetínsku!


V sobotu 22. a neděli 23. června Bystřičku opět ovládnou milovníci triatlonu a utkají se při legendárním Valachy manovi, který jako součást DATART Valachy tour nabídne i letos trasy nejen pro zkušené sportovce, ale také pro začátečníky a děti.

valachy man 2024triatlon, plavani, Česko

Letos ho podruhé doplní závod kategorie XTERRA Valachy zařazený do prestižního Evropského poháru, a to nejen pro dospělé, ale poprvé i pro děti, s možností vybojovat start na Mistrovství světa v Itálii.

Registrujte se do 31. 3. a získejte startovné za nejvýhodnější cenu! Nyní je levnější až o 30% oproti ceně na místě. Registrace najdete zde.

valachy man 2024, horska cyklistika
Nejvýhodnější cenu navíc můžete získat bez obav, že by vám startovné propadlo, kdyby vám později zkřížilo plány zdraví či jiná neočekávaná událost. Všichni závodníci mají totiž startovné pojištěno na storno u Kooperativy.

Přečtěte si, co všechno vás u Bystřičky čeká. Z možností závodních tras si jistě vybere každý!

triatlon, maraton, zavody, plavani

Sobota 22. 6. pro zkušené sportovce a závod XTERRA

Sobotní den je vyhrazen závodům na náročnějších trasách a zdatným sportovcům.
  • V sobotu se uskuteční hlavní závodtzv. dlouhý Valachy man. Je určený těm, kteří už mají ve sportu „něco za sebou“, nezaleknou se beskydských terénů a rádi poměří síly s dalšími zkušenými sportovci a sportovkyněmi.
  • Na stejné trase si můžete zazávodit také v tříčlenné štafetě. Pokud si zkrátka sami netroufáte na všechny tři disciplíny triatlonu, domluvte se s přáteli či kolegy a zdolejte Valachy mana společně. Díky atmosféře je to zážitek, na který se nezapomíná.
  • Třešinkou sobotního dne je XTERRA Valachy - skutečná výzva pro trénované sportovce a zdatné triatlonisty. Nabídne opravdu mimořádnou příležitost srovnat síly s nejlepšími, protože se do něj hlásí triatlonová špička z ČR i okolních zemí - závod je totiž díky pořadatelským i terénním kvalitám zařazen do Evropského poháru a ti nejlepší získají jeden z 28 slotů opravňujících k účasti na mistrovství světa.
  • Vůbec poprvé bude XTERRA Valachy i pro mladé sportovce ve věku 16 až 19 let s 20 sloty na mistrovství světa.

valachy manbeh, triatlon, valachy man

Neděle 23. 6.: Valachy man pro začátečníky a děti

Neděle 23. 3. je zasvěcena těm, kteří si chtějí zasportovat víc „na pohodu“, a také dětem.
  • Krátký Valachy man je ideální pro začátečníky a hobíky nebo ty, co ještě nemají s triatlonem moc zkušeností. Jednodušší trasa, kratší distance, komfortní intervalový start a tradičně srdečná fanouškovská atmosféra je pro začátečníky tou nejlepší kulisou. Ideální i jako první závodní zkušenost s triatlonem!
  • Dětský Franz Josef Kaiser Valachy man pak nabídne závody pro děti. Ty do 6 let závodí jen v běhu, starší děti již v klasické triatlonové kombinaci plavání, kolo a běh.


Když k tomu přičtete víkendový pestrý doprovodný program s expo zónou s partnery závodu a pohodovou atmosféru s možností koupání ve vodní nádrži uprostřed malebného beskydského údolí, je jasné, že nás opět čeká krásný sportovní víkend.

vlachy man triatlon 2024
Více na valachytour.cz.
Zdroj fotografií: Valachy tour
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Triatlon Valachy Man 2023 (nejen) očima redakce

Triatlon Valachy Man 2023 (nejen) očima redakce

Přehrada Bystřička se na poslední červnový víkend stala centrem terénního triatlonu. Valachy Man, jak se tento podnik jmenuje, přilákal přes 700 sportovců, kteří si závody užili hned v několika variantách.
Velký dětský den na kolech se valí do Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi

Velký dětský den na kolech se valí do Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi

Přemýšlíte, kam s dětmi na kole? Chcete, aby si zlepšily techniku jízdy a současně si vychytaly pravidla silničního provozu? Přidejte se k akci Děti na kole, která se koná v sobotu 23. září 2023 na pumptracku v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi. Pro všechny dětské účastníky i jejich rodiče je připravený nabušený program a to za nulové startovné.
Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup je jedním z nejtradičnějších MTB maratonů v Česku, který v letošním roce slaví 25. jubileum.
keyboard_arrow_up