Zimní rukavice na kolo - abychom nepřimrzli k řidítkům

Jízda na kole může být příjemná i v zimě, základem je samozřejmě tepelný komfort. Přinášíme vám několik tipů na ochranu rukou před chladem.

FORCE X72 - 19,49 €

FORCE X72, Zimní rukavice
Produkty FORCE jsou známé zejména svou dostupnou kvalitou. Rukavice do zimních podmínek X72 nejsou výjimkou. Tepelný rozsah udává výrobce od 0 do 5 °C. Potěší vás široký lem, který chrání před vniknutím chladného vzduchu nebo dlaň a některé prsty s protiskluzovou úpravou. Nechybí možnost ovládání dotykového displeje. V naší nabídce je kromě černé barvy najdete také v zářivě žluté. Jejich MOC je 569 Kč. Najdete je v MTBIKER eshopu.

Roeckl Rocca GTX - 34,99 €

Roeckl Rocca GTX
Většina výrobců navrhuje a vyrábí celé nebo téměř celé portfolio produktů. O Roeckl se to říct nedá. Tento výrobce se již více než 180 let zaměřuje čistě na rukavice. Rocca GTX jsou membránové rukavice, naprosto odolné vodě a větru, přitom jsou stále dostatečně prodyšné díky aktivní technologii Gore a VaporFlex. Mají štíhlý, projmutý střih, čímž zaručují přesnou ovladatelnost kola. Doporučená cena je 2 349 Kč. V černé nebo neonové žluté je najdete na MTBIKER eshopu.

Castelli Espresso GT - 73,99 €

Castelli Espresso GT, Zimní rukavice
Castelli stojí na výsluní cyklistického oblečení už dekády. V jejich produktech najdeme amatérské i profesionální cyklisty World Tour. Rukavice Espresso GT jsou podle samotného výrobce „zabijákem zimy“. Za tímto drsným názvem se skrývá naprostá nepromokavost a odolnost vůči větru. Izolace PrimaLoft Gold a GORE-TEX jsou zárukou maximálního pohodlí a výkonu. Odteď vás už žádné výmluvy na mrznoucí ruce nezachrání. Castelli Espresso GT naleznete za MOC 3 190 Kč na našem MTBIKER eshopu.

VAUDE Posta Warm - 52,99 €

VAUDE Posta Warm, Zimní rukavice
Pokud se trochu orientujete v materiálech, bude vám kombinace strečového softshellu a měkkého česaného flauše připadat jako splněný sen. K tomu si připočtěte prodlouženou manžetu, nastavitelnou suchým zipem. K dobré věci přispívá také použití recyklovaných materiálů. Třešničkou na dortu je ještě voděodolná povrchová úprava, která odpuzuje nečistoty. Pokud očekáváte částku, pro kterou budete sahat hluboko do kapsy, mýlíte se. MOC těchto rukavic je 1 309 Kč. Najdete je v MTBIKER eshopu.

Sportful Windstopper Essential 2 - 53,99 €

Sportful Windstopper Essential
V podzimním i zimním období je často největší problém studený vítr. Dokáže se nepříjemně „zažírat pod kůži“ a zkazit tak dojem z celého výjezdu. To ale jen do chvíle, než si pořídíte rukavice s membránou GORE-TEX® Infinium™. Windstopperová konstrukce zadrží nepříjemný studený vzduch a jemný česaný flauš vás zahřeje z vnitřní strany. Využijete je v teplotách od 5 do 15 °C. Celkový dojem doplňuje reflexní logo Sportful. MOC je 1 479 Kč, ve dvou barvách je naleznete v MTBIKER eshopu.

ASSOS EVO Winter - 94,99 €

ASSOS EVO
Švýcarský výrobce by se mohl pyšnit přívlastkem exkluzivní. Vlastní patenty, stejně tak zpracování materiálů a použití vlastních technologií, to vše je zahrnuto v produktech ASSOS. Dlaň je vyrobena z teplé, prodyšné a vodoodpudivé textilie, která zajišťuje optimální přilnavost a cit v prstech. Prodloužené manžety nepustí chladný vzduch do mezery mezi bundou a rukavicemi. Svršek tvoří větruvzdorná, vodoodpudivá termotextilie. Jejich MOC je 2 349 Kč. Najdete je na MTBIKER eshopu.

Karpos Race - 51,99 €

Karpos Race,Zimní rukavice
Mnozí cyklisté mění v zimě cyklistickou výbavu za skialpovou, ale rukavice nemusí. Karpos Race poskytují ochranu a komfort i v té největší zimě. Díky použitým materiálům jsou prodyšné, odolné vůči větru i vodě, hřejí a odvádějí pot od pokožky. Dlaňová část je potažena silikonovým potiskem pro lepší úchop. Zimní outdoorové rukavice jsou určeny pro vysoce intenzivní aktivity v chladných podmínkách. Jejich MOC je 1 359 Kč. Najdete je na MTBIKER eshopu.

Craft ADV SubZ Siberian 2 - 46,99 €

Craft ADV SubZ Siberian 2, Zimní rukavice
Už samotný název prozrazuje, že tyto rukavice jsou určeny pro vyznavače skutečné zimní cyklistiky, kdy teploty mají většinou zápornou hodnotu. Jejich konstrukce zahrnuje vlastní Craf membránu VentAir Wind. Ta poskytuje odolnost vůči větru i vodě. Z vnitřní strany zajišťuje teplo česaný flauš. Silikonový potisk na dlani poskytuje jistotu gripu, i když máte mokrý kokpit. V nabídce naleznete kromě černé barvy i výraznou zářivou žlutou verzi. MOC rukavic je 1 359 Kč. Najdete je v MTBIKER eshopu.

Rock Machine Winter Race - 32,99 €

Rock Machine Winter Race, Zimní rukavice
Rukavice jsou již dle názvu ideální do zimních teplot a nejlépe budou hřát kolem 5 stupňů. Softshellová membrána vás ochrání před větrem a vlhkostí, zatímco silikonový potisk na prstech se postará o pevný grip na řídítkách. Delší střih manžety překryje zápěstí a tak se zima nedostane pod rukáv. Samozřejmostí je potisk pro ovládání chytrého telefonu na ukazováčku. Díky suchému zipu si je dotáhnete přesně na svou velikost. MOC rukavic je 889 Kč. Najdete je v MTBIKER eshopu.

Více zimních rukavic naleznete na našem MTBIKER eshopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up