Malevil Cup spouští registraci k jubilejnímu 25. ročníku

Čas pokročil nezadržitelně k roku 2024. Roku, který bude nejen olympijský, ale i roku, kdy bude Malevil Cup slavit 25. výročí. Biková narozeninová párty se uskuteční první červnovou sobotu, konkrétně 1. června 2024 v Jablonném v Podještědí, v resortu Malevil, v Lužických a Žitavských horách.

Se začátkem prosince spouští registraci jeden z nejprestižnějších maratonů v Česku. Každý, kdo se zúčastní Malevil Cupu, si odnese nejen pocit úspěchu, ale také krásné vzpomínky na malebnou krajinu a společnost dalších vášnivých cyklistů. Nabídka kategorií a tras je široká, takže si každý pro sebe vybere to nejlepší.

Malevil CupMalevil Cup 2024

Závod je opětovně zapsán v mezinárodním kalendáři UCI jako C1, takže nebude překvapením, když se ve startovní listině objeví zvučná světová jména.

První novinkou 25. Malevil Cupu je vypsání gravel kategorie na 50 kilometrové trase. „Řadu let se nám množí dotazy na tuto kategorii. Reagujeme tak na dlouhodobou poptávku a trend. V minulých týdnech jsme provedli test v těžkých blátivých podmínkách, zda je tato trasa pro gravel vhodná. A je.“, dodává šéf Malevil Cupu Radek Patrák. Gravel Malevil Cup bude součástí série Gravel Series.

Malevil Cup pozvánkaMalevil Cup

Další novinkou pro příští ročník je zařazení Malevil Cupu do seriálu MTB maratonů MTB Sachsen Cup. Seriál vznikl v roce 2020, kdy se povedlo úspěšně spojit všechny saské maratonské závody horských kol do jedné série. V roce 2024 bude mít seriál 11 závodů.

Aktuálně platí nejnižší startovné. Všichni, kteří budou mít zaplacené startovné do konce prosince, navíc obdrží vánoční dárek.

Malevil Cup 2024Malevil Cup, maraton, sezona 2024

Označte si již dnes 1. června 2024 v kalendáři a přijďte si užít víkend v Lužických horách a spolu s námi oslavit čtvrtstoletí tohoto kultovního maratonu. Zahájení jubilejního ročníku proběhne v páteční podvečer 31. května.

Více informací a registraci naleznete na malevilcup.cz. Neváhejte však, nejvýhodnější startovné platí do konce prosince!
Zdroj fotografií: archiv pořadatele
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup je jedním z nejtradičnějších MTB maratonů v Česku, který v letošním roce slaví 25. jubileum.
Krásami Lužických hor: jaký byl letošní Malevil Cup

Krásami Lužických hor: jaký byl letošní Malevil Cup

Třetí červnový víkend přilákal do Lužických hor téměř devět stovek bikerů a bikerek ze 14 zemí na 24. ročník MTB maratonu Malevil Cup. Co místní tratě závodníkům nachystaly?
Pozvánka: Měsíc duben - vlak plný závodů už se rozjíždí

Pozvánka: Měsíc duben - vlak plný závodů už se rozjíždí

Soustředění, jarní kilometry a zimní přípravu máme za sebou a tak přišel čas přetavit tréninkové hodiny do závodů.
keyboard_arrow_up