Dresy do horkých letních dní

Sezóna je v plném proudu, teploty stoupají. Vhodný cyklistický dres chrání a hlavně pomáhá při ochlazování a odvádění vlhkosti. Vyberte si u nás.

Castelli Prologo 7 - 89,99 €

Castelli Prologo 7
Kvalitní rekreační dres od výrobce Castelli je šitý v pohodovém střihu, což znamená, že nejde o aero dres pro závodníky, ale zároveň se nebude „třepotat“ ve větru. Určitě oceníte ploché švy a hlavně plnou ochranu před slunečním zářením. Na zadní straně jsou k dispozici tři kapsy a dres je doplněný reflexními prvky pro vaši bezpečnost. Z devíti různých barevných kombinací si může každý vybrat tak, aby ladil s kolem či doplňky. Doporučená cena je 2 399 Kč a najdete ho v našem MTBIKER eshopu.

CTM Roak - 44,99 €

CTM Roak
Dres Roak je určený hlavně na silniční cyklistiku, ale neztratí se ani na gravelu a při bikepackingu. Jak prošel našim testem si můžete přečíst v článku od Henryho. Hlavním rysem je obepnutý střih s krátkými rukávy a prodyšné panely z jemné látky po bocích a na zádech. Tam se nachází i trojdílná kapsa s reflexními prvky. MOC je 1 249 Kč. Ve třech různých barvách ho najdete v MTBIKER shopu.

ALÉ PR-S Logo - 90,99 €

ALÉ PR-S Logo
Pokud to myslíte s cyklistikou vážně a závodění vám není cizí, budete potřebovat dres, který vám sedne jak "druhá kůže". Střih doplňují moderní materiály. Na zádové části je například použito uhlíkové vlákno pro jeho antibakteriální vlastnosti. Vepředu najdeme mikroperforovanou tkaninu pro co nejlepší odvětrávání, kterou doplňuje lehká síťovina na bocích. Tři kapsy jsou samozřejmostí. Dres stvořený na letní maratony najdete za MOC 3 099 Kč v MTBIKER shopu.

Kellys Rival 2 - 59,99 €

Kellys Rival 2
Čím dál častěji se ukazuje, že i v našich končinách máme šikovné lidi, kteří umí navrhnout například nejlehčí elektrokolo s plným výkonem. Stejně tak umí dodat lehké, odolné a dobře odvětrané cyklistické oblečení včetně dresů. Rival 2 je lehký a prodyšný dres, který se o vaši pohodu postará i během dlouhých letních výjezdů. Dvě barevné varianty v elegantní grafice s dostupnou MOC 1 689 Kč najdete v našem MTBIKER eshopu.

Sportful Light Pro - 99,99 €

Sportful Light Pro
Sportful není potřeba ani představovat. Kromě mnoha profesionálních cyklistů obléká i slovenskou cyklistickou hvězdu - Petra Sagana. Dres Light Pro je vyrobený v aerodynamickém úplém střihu, který je doplněný bezlemovými rukávy. Materiál je pružný, a tak i přes přiléhavý střih neomezuje a netahá. Gely alebo energetické tyčinky uložíte do jedné ze tří zadních kapes. V nabídce ho máme v několika barvách. MOC produktu je 2 399 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Silvini Chiani - 33,99 €

Silvini Chiani
Univerzální dres, který využijete na jakémkoli kole. Ať pojedete silniční výjezd, trekingové dobrodružství, nebo maraton na horském kole, spolehnout se můžete na prodyšný a rychleschnoucí materiál Light MESH. Prodloužený zádový díl chrání bedra ve sjezdech. Tři zadní kapsy doplňuje ještě jedna kapsa se zipem. Aby se dres nevytahoval při šlapání, je doplněný silikonovým páskem. Na výběr je pět barevných variant. MOC dresu je 939 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Assos Equipe RS S9 Tagra - 176,28 €

Assos Equipe RS S9 Tagra
Assos je exkluzivní výrobce cyklistického oblečení. Jejich výrobky jsou jedinečné, protože mají vlastní vývoj tkanin i technologií zpracování. Nejlepší představu o jejich produktech získáte ze zkušeností našich kolegů, kteří vyzkoušeli už několik kousků, naposledy náš redaktor Cepo. Dres je šitý v aerodynamickém a hladkém střihu, aby žádný šev ani záhyb neobíral cyklistu o výkon. Na výběr je šest barevných možností. MOC produktu je 4 249 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

CRAFT ADV Endur Graphic - 57,99 €

CRAFT ADV Endur Graphic
Pokud chcete svoje oblečení sladit s kolem, tento dres s výrazným potiskem je skvělý start. Ať už to bude na gravelu nebo na MTB, spolehnout se můžete na rychleschnoucí materiál s chladivým efektem, ergonomický střih a skvělý odvod potu. V zadní časti se nachází trojdílná kapsa se skrytou kapsou na zip. Reflexní prvky nebo protiskluzový pás na spodním lemu jsou už jen „třešničkou na dortu“. MOC je 2 149 Kč. Najdete ho v různých barvách v MTBIKER eshopu.

Santini Tono Frecce - 99 €

Santini Tono Freccia
Dalším adeptem do horkých dní je dres od Santini, který spolupracuje s týmem World Tour Trek-Segafredo, ale obléká i mnoho národních týmů. Nabízí aerodynamický slim fit dres se surově řezanými rukávy pro co nejlepší aerodynamiku. Vyrobený je z lehkých a prodyšných materiálů, které na sobě nebudete cítit. Pro lehčí oblékání je vybavený celorozepínacím zipem a třemi kapsami. Maloobchodní cena je 2 599 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Rock Machine MTB.JERSEY - 62,99 €

Rock Machine MTB.JERSEY
Dres pro fanoušky značky, majitele Rock Machine kol nebo elektrokol, ale i pro ostatní nadšence, které upoutá design tohoto dresu. Je určený primárně pro horskou cyklistiku. Na výrobu byl použit funkční materiál s dobrým odvodem potu a dostatečným odvětráváním, abyste se cítili pohodlně během letních dobrodružství. V nabídce ho najdete ve dvou barvách, jeho MOC je 1 679 Kč a najdete ho v MTBIKER shopu.


Víc dresů s krátkým rukávem do horkých letních dní najdeš v našem MTBIKER shopu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
keyboard_arrow_up