• Sliby-chyby

    Nejen ve světě je o „ čtyřiadvácu“ stále velký zájem . I u nás se jezdí pravidelně několik závodů v čele s nejznámějším v Liberci. Pro letošní rok vzniká však nový seriál a to hned mezinárodní. Své síly spojily organizátoři Jihlavy, Bystřičky, Žiliny a tak za podpory generálního sponzora, výrobce kol firmy Dema, se mají vyznavači této těžké ale krásné disciplíny na co těšit.

    Začíná se 21. 5. 2011 v Jihlavě a snahou pořadatelů je nabídnout závodníkům netradiční profil tratě. Krásný areál Heulos leží přímo v centru města. I přesto, že závodníci okusí šotolinu, asfalt a kostky neztratí závod charakter tratě pro horská kola a diváci budou mít vše, jak se říká na dlani. Další informace najdete na: http://jihlavska24mtb.cz

    Termín na Valašskou 24 /http://mtbma­raton.cz/ letos připadl na 25. – 26. června 2011. Start a cíl bude již tradičně ve sportovním areálu bystřičských „sokolíků“. Letošní roční Valašské 24 bude opět ve znamení neoficiálního „MISTROVSTVÍ ČR 2011 MTB“

    Třetí díl zavítá již podruhé na Slovensko k chalanom zo Žiliny http://cyklopozitiv.sk v termínu 9 – 10. 7. 2011. Tentokrát se budeme těšit na úplně novou trať.

    0 0
    • miki  

      Dokážeš si představit jak to tady bude vypadat když každej pořadatel závodu to sem vloží jako Ty a to né jen jednou ale opakovaně???? Co si zaplatit reklamu.

      0 0
      • Sliby-chyby  

        Ahojky…předtím jsme informovali o vzniku závodu…a teď o celém seriálu. To znamená tří závodů Jihlava – Bystřičk a- Žilina. Ivo Renza

        0 0
      • Mushroom23  

        vsak je to bike forum ne?…zajimalo by me co rikate na vlakna typu vtipy nejnovejsi filmy a podobne

        0 0
      • pelhrimov  

        Placená reklama zde? To jsi si nevšimnul, že zde není reklama z oboru? Obrovské množství impresí, které generuje úzká skupinka nudících se kašpárků :) Také vnímám, že je tento pořadatel moc hrrr, ale je to věc k tématu.

        0 0
        • Sliby-chyby  

          Ahojky, pochopitelně jsme trošku hrrr jak píšeš. Ale je to také tím, že si nemůžeme dovolit podcenit reklamu. Nejsme zavadenej závod jako třeba král Šumavy…Až se nám to jednou možná povede tak tady určitě nebudu trávit hodiny u netu a psát na rúzné cykl. weby.

          Zdravím Ivo Renza

          0 0
      • Malarki  

        typický český človíček, ZAPLA !!!! :)

        0 0
    • Blade  

      Jako já nemám nic proti reklamám na závody, ale fakt to potřebuje 4 vlákna?

      0 0
    • martin_bakov  

      jezdi se desitky zavodu a nevidim duvod proc by sme meli o o tomhle slyset uz potreti, kdyby to delal kazdy poradatel tak muzeme BF zavrit kvuli spamu.

      0 0
      • Sliby-chyby  

        Ahojky…nevím o tom, že by jsme tady kdysi dřív informovali o seriálu Dema v 24 hdinovkách. Ivo Renza

        0 0
        • karliner  

          No, nevím, jestli si svými odpověďmi zrovna zajišťuješ kladné body…

          0 0
        • martin_bakov  

          Zde je prehled vami zalozenych vlaken :

          http://www.bike-forum.cz/…y-22361.html

          • 20.ledna jste nas pozval na jihlavskou 24hod, fajn
          • 22.ledna jsme se ptali predniho zavodnika 24hod Zdenka Krize na otazky kterebyly pak zverejneny na strankach 24hod jihlavy.
          • 25.ledna jsme se mohli online ptat na otazky okolo 24hod serialuzavodu Dema
          • dnesnim zalozenym vlaknem uz se zacinate trochu opakovat nemyslite ?!
          0 0
          • Sliby-chyby  

            Ahojky Martine, uvědomuji si, že jsme mohli použít jen jedno vlákno jak Ty píšeš. Ale zase je pravda že nikdy jsme nenabízeli k foru temata o blbostech. Všechny mají svůj smysl a třeba rozhovor se Zdeňkem Křížem vykazuje na MTBS.cz velikou sledovanost. První vlákno bylo o tom, že vznikl závod v Jihlavě a poslední vlákno o tom, že vznikl seriál neoficiálního mistrovství republiky. A to mi opravdu jako blbost nepřijde. Rádi Tě uvidíme na závodech.Ahoj Ivo Renza

            0 0
        • Volf  

          Víš co mě napadlo ? Když ti to nepřipadá jako neplacená reklama tak nabídni bikerům, kteří se přihlásí přes B-F startovné 0 CZK. Pak ti začnu věřit tvoji nezištnost.

          0 0
          • karliner  

            Ale tak nebuď tak přísnej. Sleva 50% by úplně stačila. Ale vsadil bych se, že nebude ani to.

            0 0
            • Volf  

              Já jsem zásadně pro vaváženost. Má zde 100% slevu za reklamu, tak ať dá 100% slevu n startovném pro registrované členy B-F :-)

              0 0
    • Flegmatik  

      Nechci vám vůbec kazit nadšení pro pořádání, ale tohle už je krapet otravné. Navíc ty řeči – „seriál“ o třech závodech, mezinárodní (Slovensko), neoficiální mistrovství ČR v MTB (co to jako je? – to si může napsat jakýkoliv závod, klidně kolem kůlny u někoho na zahradě). No nic.

      0 0
      • Sliby-chyby  

        Ahojky…jedná se o seriál, který se jel loni jako Ortika . Ta od toho letos odstoupila a tak se podařilo zajistit nového sponzora: Dema. Jedná se o závody v 24 hodinovkách což je velmi těžký závod. A právě na popud závodníků se snížil počet závodů jen na tři.Mimo seriál se jede jen Liberec, který má velkou tradici. Ale nechtěl do seriálu. Což je z našeho pohledu škoda. Ivo Renza

        0 0
    • Beeda  

      tak po zalozeni vklakna se zdenkem, jsem se vas zastal, ale tohle je uz nezvladnuti marketingu..

      zacinam mit obavu zda zvladnete i dalsi casti vami poradanych akci,

      takze ma rada, jeste chvili obhajujte sva vlakna a akorat tim naserete lidi, nejsme tady blbi, aby jsme o vasem serialu uz nevedeli, bohuzel ted uz i negativne.

      pozdravujte zdenka, respektive asi to udelam sam, a zminime vasem podivnem vtiravem chovani…

      vite co je to medvedi sluzba?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.