• bk2601

    Ahoj,

    Rád bych začal trochu na kole trénovat, řekněme nějak, aby to mělo smysl.

    K tomu by se mi hodil nějaký měřič výkonu.

    Hodinky mám Fénix 7X.

    Máte prosím nekdo zkušenosti s měřičem výkonu?

    Případně co byste mi doporučili?

    Díky

    0 0
    • jonti  

      Jake mas kolo, shimano nebo sram? Jake kliky? Mas nejaky zdravotni problem nebo disbalance, kvuli kteremu potrebujes oboustranne mereni?

      0 0
    • tsunami  

      Zkusil jsi použít vyhledávání? O wattmetrech tu je docela dost informací…

      0 0
    • robb  

      Já mám ty spd od Garminu. Jednostrannou verzi. Akorát nesmíš trefit tím pedálem nějaký kámen nebo pařez, apod. Pak to blbne. Brody, bahno, atd. v pohodě, ale pokud to dostane ránu, tak to hází divoký čísla. To musíš pak překalibrovat. Jinak spokojenost. Nejlevnější je ale asi si nechat zabudovat wattmetr do kliky.

      0 0
      • Pety  

        Jak máš dlouho ty Garmin pedále , kolik najeto ? Žádnej problém s ložiskama, nebo vaklem ? Koupil bys je znova ?

        0 0
        • robb  

          Zatím jen 5–6 tis. najeto. Většina na bajku v terénu, občas je přehodím i na jiné kolo. Mám je asi třetí sezónu. Ložiska v cajku. Když jsem je kupoval, tak asi jiná možnost pedálů s wattmetrem pro bajk nebyla. Možná je už nabízí i jiný výrobce.

          1 0
      • jozoob  

        Ja ich mám tiež, jednostranné, od nového roku, takže nejakých 2000 km + trenažér. Dobré vtedy, keď striedaš viac bikov (ja dva horské + jeden starý na trenažéri). Zatiaľ všetko v pohode, len som už po asi 4 mesiacoch musel meniť baterku, ma to prekvapilo, je to dosť neštandardný typ. Ale ako to tu už bolo spomenuté, pri jenom biku je lepšie mať niečo na kľuke, o dosť lacnejšie. Inak, jeden z tých bikov je tiež Procaliber (9.8), tam však stále na pretekoch hovorím, že mi to len zvyšuje hmotnosť (ťažšie oproti klasickým SPD-čkám).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.