• Micky

    C.guide vs. Shaman Enduro vs. ?????

    Potřeboval bych poradit napínák co bude na trojplacku, neupadne mi v terénu a bude tichej(pokud vůbec možno). Po pročtení vláken co tu na Bikeforu doteď vznikly mám u obou výše zmíněných smíšený dojmy…existuje ještě nějaká alternativa? díky za rady:)

    0 0
    • mr.antik  

      Hlasuji pro c.guide (nebo něco na ten způsob), je nutné ho dobře přidělat. Ale ta cenovka je úlet.

      0 0
    • Soreno  

      mám shamana – na trojplacku jako funguje ale nejni to ideal – tichej nejni :-))

      0 0
    • l.smetana  

      Mohl bych nabídnout BlackSpire Stinger na ISCG Old (nový), více na mailu. Sám ho vozím,ale ISCG 05 a funguje výborně,řetěz mi ještě nespadl. Na trojplacku jsem to ale nezkoušel, tudíž nevím jak to bude makat – na dvojplacce bez chyby.

      0 0
    • antt  

      toť otázka, mě by zvuk napínáku chyběl, vozil jsem ho i na ht, nějaký od pointu, ten C.guide za ty prachy prý vydží kolem 2oookm, když ho otočíš a nestratíš ho:) Vyrábět nějakou napodobeninu asi nemá moc smysl, leda že bys sehnal nějaký vhodný, otěruodolný matroš :)

      0 0
    • newbie  

      se c.guidem mám najeto 2.600… tichej určitě je, utrh jsem ho za tu dobu 3×, díky konstrukci se nejdřív rozlomí taková plastová trubička a c.guide zůstane viset vcelku na řetězu, oprava je tak na dvě minuty

      vodítko (ještě určitě pár tisíc km dá) i ta trubička se daj koupit jako náhradní díly

      0 0
      • Micky  

        Ta plastová „trubička“ se má ideálně nasunout na bowden od zadní přehazky, ale ne každy kolo má bowden vedenej tímhle místem. Pokud by se stahovací pásky daly 4 místo 2, nejen přes ty packy ale i přes trubičku (viz foto šipky), to by držet mohlo ne?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.