• martin.kopriva91

    Ahojte,

    v září jedu do Švýcarska se Student Agency a momentálně hledám informace a zkušenosti s vaky na kolo. Pročítal jsem si forum a tam se řešilo hlavně cestování letadlem a jako nejlepší ochrana krabice. Každopádně pro mě krabice nepřipadá moc v úvahu (stejně tak kufr vzhledem k mým finančním možnostem). Potřebuju, abych to mohl bez větších obtíží přenášet (cesta vlakem do Prahy + ve Švajcu ještě do cílového místa).

    Opravdu jsou na tom ty vaky tak špatně, že bych rozbalil kolo v ne moc hezkém stavu?

    Díky za radu! :-)

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • martin.kopriva91  

      jde mi hlavně o to, abych byl schopný to v pohodě přemístit. S krabicí se mi tahat dvakrát nechce, vzhledem k tomu, že jedeme i s přítelkyní a potáhnu takto i její kolo …

      U toho vaku počítám, že bych kolo obalil izolací na trubky ap. a v autobuse ho dal někam na všechny věci.

      Jiná varianta asi nebude …

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • skorpion  

      nevidim rozdiel medzi prenasanim biku v krabici, alebo vaku. Skusal som oboje a krabica mi prisla vhodnejsia – v horsom pripade ju mozes tahat aj po zemi, co by som s vakom radsej nerobil. 2 lety som mal zbaleny bike len v taske, pretoze krabicu som nezohnal. Mal som obalene trubky izolaciou a proste vsetko tak-nejak polepene, ako sa za 30 minut stihlo :) Bike zvladol oba lety bez problemov – asi som mal stastie. Ze das bike v autobuse na vsetky veci by som moc nepocital, to by ta asi ostatni hnali :) Skor pocitaj s tym, ze tasky ti niekto kludne hodi na bike. Za mna jednoznacne krabica (obzvlast ak mas kotucove brzdy a podoben „citlivejsie“ komponenty)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.