• vt

    2.–6. 7. 2021

    Na webu uz jsou propozice: https://www.mtbtrilogy.com/propozice

    0 0
    • Tehu  

      Už 2018 to byl bez tréningu záhul, jsem si říkal že letos to zopaknu, ale když vidím tu porci km navíc a startovné o 1/3 vyšší nevím, nevím buď to chce víc hrotit km nebo radši vyjet na „enduro2“ 

      0 0
      • vt  

        Startovne se zda silene, ale kdyz si clovek vezme, co je vse potreba zaridit, zaplatit atd a co za to dostanes … tak je vlastne hodne levne.

        Etap je uz fakt dost, sportovne to uz asi taky nebudu schopny objet, tak mozna zvolim rytmus jeden den kudla, jeden den vylet :-) Je to taky dost otazka pocasi.

        0 0
    • JakeF  

      Za mě v pořádku, zase se Trilogy vrátilo do úrovně přežít/nepřežít :)).

      Startovný za mě v pohodě… Přecijen označenejch 300 km tratí, pořadatelé na 40+ RZ, hromada občerstvovaček, servis na trati, to prostě něco stojí.

      Jen bych fakt rád věděl, že tam letos už nebude další 20+minutová RZ :)).

      0 0
      • skvedo  

        Někde jsem zahlídl že s celým Bunkr trailem jako RZ se opět počítá ;)

        0 0
    • lubosalbi  

      No, asi se hecnu na moderate enduro variantu :-) Na první pokus to bude myslím stačit

      0 0
      • Tehu  

        To věřím, ale zas jestli si to máš pamatovat tak se strestej pořádně :D

        0 0
        • lubosalbi  

          Mně bude stačit i ta kratší varianta, tolik dnů v kuse jsem na kole snad nejezdil. Snad si budu moct třetí den sednout na sedlo :-)

          0 0
          • vt  

            Nevim jak u endura, ale na maratonu je hrozna skoda jet kratkou a vynechavat krasny useky :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              Souhlas. Mel jsem toho plny kecky, ale zpetne by me stvalo, ze jsem jel kratkou. No ted se rozhoduju jestli jet xc nebo enduro.

              0 0
              • garp  

                Jel jsem 3× xc,jednou enduro.Enduro je mnohem zabavnější.

                0 0
                • abel  

                  až na ten hodinovej skluz, kterej chytneš ve frontě první RZ. když pak zjistíš, že ti, co jeli za tebou, odbočili na krátkou a společnost ti dělá zavírající pořadatel:-) osobní zkušenost. jako maratonec jsem si moh víc odfrknout v horku a užít si traily.

                  0 0
                • orm  

                  Trat je stejna, takze pokud ti vyslovene nejde o vysledkovou listinu, tak ti nic nebrani jet xc v enduro modu a jeste usetris :-).

                  0 0
                • embi  

                  ja jel jednou enduro a mozna bych si vic uzil i XC na nejaky jezdivym trailbiku:) Ony nektery ty stage fakt moc nedavaj smysl, kdyz to mas jet na enduru nejak trosku rychle.

                  nemluve o dojizdeni XCckaru a front pred startem do RZ.

                  Za me je to trochu prehypovane…

                  0 0
                  • orm  

                    Ja jel vzdy marathon a jsem hodne pomalej, takze to dojizdeni enduristu ze zadu mne vzdycky stvalo. Vzdy jsem je v rz poustel, coz me jeste vice zpomalovalo a trvalo 1/3 trasy nez jsem se jim vzdalil a mohl si uzit marathon v klidu. Stalo se mne, ze mne nekdo vynadal, ze jsem mu neuhnul dostatecne rychle. Uprimne, ten mix marathonu a endura se mne nelibi a rad vzpominam na prvni rocnik, kde byl jen marathon. Jedno z toho bych zrusil. Vzhledem k tratim a k tomu, kam se to posouva, tak asi marathon.

                    0 0
                    • embi  

                      No nevim no, dost tech rztet stalo za starou backoru a znovu bych je jet nechtel.

                      0 0
                      • orm  

                        Z pohledu enduro zavodu to nedokazu posoudit. Z pohledu marathonu a jizdy na xc kole uz nektere casti tras nebyly pro me vubec zabavne a videl jsem zhorsujici se tendenci za ty roky (12, 13, 16, 17). Jak je to ted nevim, ale predpokladam, ze pro marathonce jeste horsi :-)).

                        0 0
                        • TheJD  

                          Ja jel 2017 enduro na 26" enduru a letos TT etapu XC na 29" XC fullu. Musim rict, ze letos to pro me bylo asi i jednodussi dolekopcom a to jsem jel na ciste XC plastich. :)

                          0 0
                          • Radek Broz  

                            Je fakt, že kdyby vyhodili ten den po těch kamennejch cestách, był by to mnohem hezčí závod.

                            0 0
                  • jonti  

                    Ja jel 3× XC, vzdy na fullu, dvakrat na vysledek, jednou na dojeti. Podle me pokud nemas top vytrvalost a vykonnost, tak unava v posledni etape dela casto i jinak ne prilis tezkou techniku nebezpecnou. A za mokra je to vsechno uplne jiny level.

                    Prvy rocnik trilogy me asi posunul nejvic, hned po zavode jsem kupoval teleskop.

                    0 0
                    • Darkson  

                      Prvni rok byly nejtezsi podminky co jsem na Trilogy zazil. O to vetsi zazitek to byl a triko Finisher potesilo,:-)

                      0 0
                    • Smazaný účet  

                      Jel jsem 2019 zpocatku na vysledek. Byl jsem celkove do 20, pak jsem lehnul ve sjezdu a byl chvili omdlelej. Potom uz jsem jen dojel a uzil jsem si to. I tak toho bylo dost. Sjezdy jsem daval celkem bez problemu na to ze to bylo na oci. Jel jsem na ht bez teleskopu a na nevhodnych gumach.

                      Ted se spis klonim zase k xc kolu, pac na Slashi s tezkejma gumama se 4 dny trapit asi nechci.

                      0 0
            • lubosalbi  

              Jo, tuhle chytrou radu už jsem slyšel od pár lidí :-)

              0 0
    • Cryzyy  

      No tykraso, jeden rok vynechám a hned toto, poslední den si každej říkal, že to už přeci nejak dojede, ale co ten další, to úplně netuším :o) 3 den to na HT bolelo vic z kopce dolu, než nahoru… na to už jsem asi starej.

      0 0
      • orm  

        Az ted jsem si vsiml, ze pridali dalsi etapu. To je super. Jeste jedna a bude to takova ceska obdoba sudety mtb challenge. Trutnovska etapa fajn, takovy navrat ke korenum, kdy prvni etapa byly Jestrebky (https://www.strava.com/…s/3493123020). Jen bych tu Trutnovskou etapu nedaval na konec, ale jako druhou nebo treti. Vrani hory by mela zustat posledni etapa, stejne jako kleine alpen prvni.

        0 0
        • Cryzyy  

          já mám pocit, že mi je asi pořadí etap jedno :-D v každé jsou úseky na které se těším a pak takové, které jsem rád, že už mám zase zasebou, což jsou většinou takové, kde si dole z treter vysypu štěrk a zase jedu dál, popřípadě ty dlouhé kořenité… kopce nahoru jsou většinou o tom jak to sedne, když nesedne, tak si prostě člověk zvolní, nebo přejde do modu vylet :-)

          0 0
          • orm  

            Tak ted to bylo tak, ze prvni byla tezka, coz lidi, nikdy nejeli venuv zavod dost prekvapuje, pak takova easy jezdiva odpocinkova etapa po sudetech a na zaver nejtezsi etapa vrani hory, kde uz vis, ze je to posledni etapa, tak se klidne znicis. Vlastne on uz staci i ten prolog :-).

            0 0
    • Radek Broz  

      Si teď vždycky říkám „příští rok, až budu mít víc najeto“ a ty hovada to prodlouží? :D

      0 0
      • Cryzyy  

        to máš relativně fpohodě, to prostě stačí jenom víc jezdit :-) já jsem třeba ve stavu, kdy jezdím čím dál míň a vím, že to lepší nebude, před Trilogy se pokaždé snažím aspon jezdit víc na biku (ale nejsem si jistej, zda se ježděním v lokálních terénech dá na Trilogy připravit), ale stejně mi odejdou nejdřív ruce, kdy po první etapě jezdím sjezdy ještě pomaleji, než normálně, což má zase výhodu, že jsem zatím nic nezničil a za všechny ročníky (bez jednoho) mám asi jenom jeden defekt

        0 0
        • Radek Broz  

          Já vím, jenže rok, kdy jsem to jel, byla dobrá zima, takže jsem byl 70× na běžkách a pak jsem měsíc najížděl denně ve Finale Ligure a pak hodně jezdil doma a pak jsem tam stejně měl co dělat to objet:)

          0 0
    • Tydlii  

      tohle se mi hodně líbí :)

      Přemejšlim jak se na to trénuje… když si vezmu v jakým stavu jsem byl po sudetech a tady to absolvovat 4× za sebou, to chce asi dost makat na celý tělo…

      No nevím, láká mě to hodně ale moc si nejsem jistý jestli jsem schopnej na to natrénovat (výletně bych to objel, ale když už závod, tak závod…)

      0 0
      • TheJD  

        Asi zalezi, jestli to pojedes na vysledek v etape, nebo na celkovy vysledek. Oboji pujde jen v pripade, ze bys byl uplna spicka. :)

        0 0
        • Tydlii  

          Tak to ani omylem, jsem jen mladý nadšenec :) . Objel jsem si letos pár závodů a nejvíc mě bavily sudety a harrachov. Takže se moje pozornost pro pro 21 logicky upírá taky k trilogy a dolní moravě :)

          0 0
      • jonti  

        Nejezdi se tak rychle jako na maratonu, kazdy den jedes s vice mene stejnou skupinou, uz vite, kdo umi vic ve sjezdech, kdo spis do kopcu.

        Nejzasadnejsi je mit dobre zazemi, dobre se najist a vyspat.A taky omezit pivo.

        0 0
    • Jenda  

      Jel jsem poprvý loni, enduro. I když byly jsem dvě etapy tak jsem byl rozbitej jak cikánský hračky, vyhozenej kotník mě pořád trochu zlobí a naražená ruka se dala dohromady až teď. Tímto chci poděkovat borcům co mě na TT zvedli ze škarpy a pípli mi konec RZ, sám bych se hrabal tak hodinu :-D

      Při mý výkonnosti jsem byl schopen ty dva dni objet ale o závodění se nedalo mluvit, mám naježděno tak málo v terénu, že RZ ve snaze jet rychle byly pro mě nebezpečný, v podstatě se to blíží tomu, co jsem vůbec schopen sjet.

      Takže pokud se někdy ještě hecnu, bude to určitě maraton s cílem dojet, nepotřebuju se stresovat mizerným časem na RZ.

      Prolog mě vysloveně nebavil, takový mrdání se na jednom kopci kde byly vyjetý stopy do mlíka, takže na oči to leckde pomalu nešlo.

      Taky mě přišlo zvláštní, že to loni bylo o etapu kratší i když za plný startovný a od pořadatelů jsem nějak nezaznamenal ani sorry a díky :-/ Chápu samozřejmě situaci, ale aspoň symbolicky dát vědět že si to uvědomují by byla slušnost.

      Nicméně bikovej zážitek parádní, jen to asi nepotřebuju každej rok a nevím jestli budu někdy schopnej se dostat do formy abych si 4 dni + prolog v plný variantě užil.

      0 0
    • JFtryall  

      Hmm, docela motivace. Ze bych to tam poslal? :-)

      0 0
    • Tydlii  

      Čau :)

      Nenašel by se někdo do party letos na Trilogy ? (společná doprava, ubytování)

      Jel bych z Prahy, dlouhej marathon. Letos poprvé – nechce se mi vyrazit na 5 dni sám. Je mi 20 a tak ňák jezdím, i když ne úplně rychle :)

      0 0
    • vt  

      Chapu dobre, ze pred kazdou polskou etapu se musi rano na test?

      0 0
      • lubosalbi  

        Antigení test platí pro Poláky 48hodin, tak podle toho jakou trasu jedeš jeden nebo dva testy. PCR test platí 72hodin, pokud jsi očkovaný, test není třeba.

        Myslím, že v instrukcích na webu i co jsi dostal do mailu, to je jasně napsáno.

        0 0
    • vt  

      Tak s pomoci nekolika dobrych lidi jsem nakonec prezil :-) Stesti, ze vyslo pocasi. Velke diky poradatelum, nechapu jak se jim to dari davat dohromady.

      0 0
      • lubosalbi  

        Byl jsem tam jen jako doprovod, mechanik a tak podobně. Projel jsem si trasu B Kleine alpen a tedy respekt všem, kdo dají velkou trasu. 4 dny po sobě, si to už vůbec nedokážu představit :-)

        0 0
        • vt  

          Jo Kleine Alpen jsem si trochu protahl, nejdriv jsem jel omylem kratkou :-) … ale bohudik jsem na posledni RZ Garbatka narazil na brachu V.Hornycha, ktery mi nabidnul, ze mne hodi zpet na dlouhou do Polska kam za chvili vyrazel :-) tak jsem jel Garbatku a spol jeste podruhe, ale super, je to vlastne ta nejhezci cast.

          0 0
    • Tydlii  

      Dojeto, ale čeká mě hodně práce do příštího roku. V technice i fyzičce. První 2 dny Ok, pak už jsem se sotva pohyboval.

      0 0
      • snas89  

        tak určitě:D

        zrovna ty máš problém s fyzičkou:D

        0 0
      • Radek Broz  

        Já najížděl letos ve Finale 6 týdnů a stejně jsem usoudil, že je to málo a nejel:)

        0 0
        • Jarda636  

          Měl jsi jet, luxusní ale ***** dlouhý, 4 den byl už dost přes hranu:-)

          0 0
      • jonti  

        Jake jsi mel spani a jidlo a celkove zazemi? To udela v poslednich dnech nejvetsi rozdil.

        0 0
        • Tydlii  

          spal jsem na ubytovně – takže pokoj, postel, teplá sprcha – řekl bych vše, co je třeba.

          Jidlo – vzdycky v cili 2–3 porce jidla pro závodníky a pak tak nějak permanentní žraní všeho možného, večer těstoviny s nějakou omáčkou co jsem si tam uvařil, po první i druhý etapě. Regener, proteiňák taky zařazeno. Po třetí etapě jsem si dal v cíli nějakej shake co tam udělali pro závodníky asi ze zbylejch banánů z občerstvovaček a to byla chyba – poslední noc jsem strávil na hajzlu a sral duhu (ani večeři už jsem do sebe vlastně nedostal) – takže v poslední etapě jsem byl rád ze jsem dojel (a neposral se :D) – tam už fakt nebylo o čem. Ztrácel jsem hodně ale už ve třetí etapě, asi 30 min na lidi se kterýma jsem ± dojel první dvě.

          Určitě se těším za rok, s nějakou cílenou přípravou to snad půjde lépe (letos jsem cílil na Drásala a sem už jel jen tak mimochodem na poslední chvíli a vlastně asi ne uplně zregenerovanej – na drásalovi jsem se extrémně „vyndal“ – nechal jsem tam vše co jsem mohl.

          0 0
        • tulda  

          To je pravda a proto si priste rozmyslim, jestli se vratim s manzelkou a detma :D

          0 0
      • Cryzyy  

        Hlavne, ze se ti to libilo :-) Pocasi vyslo paradne to ma Vena u toho nahore dobre poresene. Zacatek je potreba vzit vyletne dovolenkovym tempem, zastavovat na horicke trubicky a posledni den si treba trosku zrychlit :-D ja si to letos v ramci moznosti a indispozice celekem uzil a muzu zase rok resit nakup teleskopu :o)

        0 0
        • lubosalbi  

          No jak to vy XCčkáři jezdíte bez teleskopu už vůbec nechápu :-) já jezdil s enduristama na enduru, to si člověk užije aspoň ty sjezdy

          0 0
          • Cryzyy  

            řekl bych, že jsem byl jeden z mála, možná i jedinej ±10 lidí v pořadí kolem, v hustejch lebkach to problém byl, tam by mi to určitě pomohlo, minimálně sesedat pozdeji, ale i tak bych byl ve sjezdech pomalejší, tak jsem si jenom víc osoupal boty a pak si to zase dojel do kopce, v poslední etapě mi to úplně limitující nepřišlo. Letos nebyl čas poresit sedlovku s offsetem, bez, jsem se na kolo neposkladal a stejně byl hendikep jinde, takže neřešit jezdit :-)

            0 0
    • tulda  

      Letos jsem byl po delsi pauze znovu a poprve jsem musel zabalit.

      Na prologu držka přes řidítka – prasklý šroub hl. složení, prasklá zadní stavba, ohnuty kotouc a patka.

      Sudety jsem odjel s prasklym ramem, večer mi ho kluci slepili

      Druha etapa držka v sutrech, praskla paka predni brzdy – zapaskovano. Helma jak po prujezdu kroupama, osma na predku. Narazeny palec, s tim jsem dojel, zbytek dne ok, ale druhy den misto na start radeji na rentgen.

      K tomu od zacatku rymicka… Letos nejaky smolny, ale zase skvely.

      0 0
      • Cryzyy  

        Když se daří, tak se daří :( zase kde jinde, Ti během zavodu poslepuji ram :)

        0 0
    • orm  

      Jaci jsou ti novi servisaci? Ty predchozi jsem mel rad a i kvuli nim se tam clovek tesil, jak je clovek znal za ty roky z mtb challenge a trilogy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.