Táborsko - cesta mezi Lužničankou a Harachovkou

4 nepřečtené
  • kíto

    Ahoj, sice jsem obdobný dotaz položil asi před 2 roky, ale jelikož se tam chystám opět příští víkend tak jsem se chtěl zeptat, zda tu není někdo, kdo sdělí o jak náročnou trasu se jedná. Jak jsem se koukal do mapy tak se jede po červené. Buďte tak hodní a dejte vědět, zda se to dá a jak náročně projet na MTB. Děkan.

    0 0
    • kloubik  

      Sice jsem tudy bohužel už víc jak rok nejel, ale pokud se nic nezměnilo trasu bych nehodnotil jako nějak extra náročnou. Je to podél řeky, takže relativně po rovině, jen sem tam lehce do kopečka, technicky těžká taky moc není, sem tam přes kořen nebo kamen,co si pamatuju se max. na jednom místě poponese pár metrů přes schody do kopce, v pohodě na hardtailu.

      Když jsem tam jezdil, většinou jsem začínal z Dobronic, odtam se dá jet po obou březích řeky (po modré i červené), od stádleckého mostu už pak jen po levém břehu po červené.

      Vyloženě závidím, ta cesta podél řeky je prostě krásná, hned bych se přidal :-( Jedna z mých nejoblíbenějších tras, z Bechyně na Harrachovku a pak cestou zpátky v Dobronicích u jezu zastávka na pivko…snad mi to vyjde v létě až budu zas doma. Užij si to.

      0 0
      • kíto  

        Díky za povzbudivá slova. Já jedu trasu z Borotína do Bečic a potom se chci vrátit právě podél řeky s pauzou na Harachovce. Zde při pivku a klobásce zavzpomínat na doby, kdy jsme jezdili Lužnici. Taky přeji ať ti to vyjde. Ahoj.

        0 0
    • kíto  

      Tak jsem si trasu v sobotu projel. Z Lužničanky do Příběnic počítám, že jsem tak 1/3 trasy kolo tlačil. Z Příběnic na Harachovku to už bylo lepší a na kole jsem strávil více času, ale i tak to bylo pro mě náročnější. Nepočítal jsem s – kluzké – kameny, kořeny, dřevěné lávky přes potůčky a tak pod., celkem bylo mokro. Tak uvidíme za rok, jak bude trasa náročná.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.