• Smazaný účet

    Všiml jsem si, že o světlech Bontrager s ANT+ tu ještě není samostatné téma. Tak s dovolením zakládám.

    0 0
    • Smazaný účet  

      A rovnou se zeptám na fakt blbý dotaz.

      Jak se dá vypnout Ion 200? Fakt vypnout? Je na to nějaký trik? V manuálu je to popsané straně vágně.

      Dlouhé podržení tlačítka zapíná nebo vypíná světelný senzor nebo jiné fičury, ale vypnout světlo do mrtva, aby se mi nezobrazovalo v síti světel, se mi povedlo snad jen dvakrát a vůbec nevím jak.

      Pro mě to prostě není intuitivní :)

      Díky.

      0 0
    • kadlec  

      Zkusim to ozivit. Svetlo vypada super, spojil jsem ho s garminem a ono se zapne hned, jak zapnu garmina. Na zmenu nastaveni na spustit s casovacem nijak neraguje. Je na to nejaka finta?

      0 0
      • tatranka1  

        Bohužel jsou stále na příjmu. Chci se na něco podívat v Garminu a hned se zapnou a pokud je zapnutý comp, tak nejdou vypnout ani tlačítkem, hned se zase spustí, aplikace z GC Bike Lights ani po konfiguraci na daná světla v 530 nefachá, něco dělám špatně, ale řešit to nebudu. Nakonec jsem světla odpároval a spouštím ručně, je to rychlejší a mám plnou kontrolu nad tím, co se děje. Řešení chápu pro silničáře, kteří nahodí komp, sednou na kolo a vyrazí na trénink a nechají pracovat automatiku, tak to kdysi Trek propagoval jako velký přínos pro bezpečnost cyklisty. Jinak ION 200 je použitelný, i když už není vidět jako normální světlo. Při té hmotnosti je to supr.

        0 0
        • orm  

          Vypnout jdou, je to v manualu. Musi se to podrzet dost dlouho, vice nez je obvykle jinde a proto je to matouci.

          0 0
        • kadlec  

          No me prave zarazi, ze v recenzich zminuji zapnuti bud s garminem nebo az kdyz zapnu nahravani aktivity. V menu tonjde nastavit, ale me blika hned se zapnutim garmina. Mam 1040 a v nem Bike lights a z toho svetlo vetsinou ovladat jde.

          Ale bral bych, kdyby se probralo az se spustenim aktivity.

          0 0
          • orm  

            Mne se to chova tak, ze kdyz zapnu garmin tak se svetla rozsvitej (blikaj, svitej) a az se zformuje light network, tak se svetlo vypne a zapne se znovu az pri zapnuti aktivity. Pokud se light network nevytvori, coz se obcas stane, tak sviti furt. Mam 830.

            0 0
        • Pebe  

          když si na Fenix 6s přepnu světla z módu Automatic na Individual tak můžu potom jednotlivá světla měnit přímo z Garmina – day flash, night flash, low, mid, high apod. I jdou světla vypnout do Off z Garmina.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.