rozdíl mezi pánskou a dámskou 16

11 nepřečtených
  • Medi

    Ahojte!!

    Jaký rozdíl je ve velikosti pánské a dámské 16. Mám možnost dobře koupit RM Hurricane, ale nevím jakou velikost zvolit pro syna 7 let 125cm jestli dámskou 16 nebo 14. Pánskou 16 ujede, ale je to ještě velké co se týká ovládání v terénu.

    Díky za rady

    0 0
    • Medi  

      Nechápu, jak jsem to tam dostal třikrát. Není to úmysl¨. Omlouvám se!!

      0 0
    • Luka  

      no, vetsinou je damske provedeni v tom, ze ma kratsi kram a nekdy i kratsi kliky, tenci gripy, kratsi predstavec… ale myslim, ze na 7lety dite by bylo vhodny nejaky kolo na 24"kolech… resim stejny problem pro neter, a na velky kolo jeste proste nemuze (a to je vetsi, 130cm)

      0 0
      • Medi  

        do 24 jít nechci, ten rozdíl už není tak velký a kvalita není v poměru ceny nic moc. Jezdíme celkem hodně, a velké kola budou určitě lepší.

        0 0
        • Luka  

          no, dej mi vedet, az koupis, jak na tom drandi. podle myho mu 16" bude velikansky, a ani nedosahne na zem. precijen to je tak na cloveka, co je vysokej cca 160cm… a klucina ma 125… dost hazard. I kdyz, ja pamatuju, ze se jezdila na tatovo favoritu v ramu, takze, treba bude jesdit taky tak

          0 0
          • Medi  

            jsem spíš nakloněný té 14, ale asi to zajdu někde zkusit.

            0 0
            • Luka  

              tam jde i o to, aby brzdovy paky nebyly delany na velkou ruku dospelaka… aby vubec dosahnul. urcite vyzkousej. Ja vim, koupit velke-male kolo a pak koupit jen ram (az prcek vyroste) je mnohem levnejsi nez menit cela kola), ale stejnak bych rekla, ze na dospely kolo je proste jeste fakt malej… i na 14"… :)

              0 0
    • jipík  

      www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… holce jsme pořídily tohle v 17" a měla tak 135cm, hodně ho chtěla a tak to zvládla bez problémů i delší trasy s báglama i když sedlovka byla na doraza sedlo šoupnuté dopředu, teď má 145cm a sedlovku už vytahujem víš a víš, jestli kluk nebude mít strach a bude z kola nadšenej tak to zvládne než povyroste, když si vzpomenu jak jsme za mlada jezdily pod štanglí :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.