Pells Razzer 229 nebo Haibike Gig Curve SE 29?

11 nepřečtených
  • Cinki

    Dobrý den, rád bych znal váš názor, které z výše uvedených (i níže odkazovaných) kol vzít. Cena je si aktuálně podobná… Díky.

    Pells Razzer 229 http://pcshop.pells.cz/…_d30711.html

    Haibike Big Curve SE29 http://www.haibike.cz/…cm-2013.html

    0 0
    • PatrikL  

      Som za Haibike – lepšia vidlica, lepšie kľuky, 10-rýchlostná sada (neviem či má pell 9 alebo 10, to nech niekto skontroluje)…

      0 0
    • Pac029  

      A ja su za Pells, lepsi geo ramu pro mne, delsi posed, kratsi zadni stavba. O lepsi vidli u Hai trochu pochybuji, ale co uz.

      0 0
      • PatrikL  

        No v čom je lepšia tá XCR. Jedine hmotnosť je porovnateľná.

        Tá XC32 má vyššiu tuhosť, dostupné náhradné pružiny v rôznych tvrdostiach alebo aj Solo Air kit, nastaviteľný odskok, mazanie olejom.

        0 0
        • Azmir  

          Tak s těma XC28,30 a 32 stále ještě nejsou moc velké zkušenosti, tady na bf jí snad ani skoro nikdo nejezdí, kdežo o XCR se ví, že na ideální hmotnost je to skvěle fungující vidle, o RS můžem jenom hádat.

          0 0
          • PatrikL  

            XC32 = Recon Silver = Tora. Zmeny ako inak tvarované vonkajšie nohy, zoslabované steny vnútorných nôh, iná korunka alebo iný materiál ståpika ozaj nezmenia funkčnosť klasických rock shox vnútorných komponentov ktoré jazdí obrovské množstvo ľudí. Čiže sa ozaj nemusíš báť že by xc32 bola nejaká *****, ak tam bude dosť oleja a nebude to vadný kúsok, tak napríklad so solo air pružením pôjde o veľmi solídnu vidlicu vo svojej kategórii a sadne väčšine „bežných“ bikerov o dosť lepšie ako nejaký raidon.

            XC30 nebude hádam tiež nejaká tragédia.

            Pri xc28 neviem aké komponenty tam používajú, ale ak bude mať viac vecí spoločných s dartom tak to nebude nič extra. V niektorých prípadoch by ale mala sadnúť lepšie ako xcr (za predpokladu tvrdšej pružiny v základe, ako mávala dart).

            0 0
            • Azmir  

              XC32 se rozhodně nerovná Recon silver, budou tam rozhodně i jiné vnitřnosti ne pouze jiné materiály, právě že tyhle XCxx vychází původně z dartů, což byly nic moc funkční vidlice, kdežto XCR funguje suprově, jak říkám nechcu tyhle RS hodnotit, protože jsem je nejel, tak nevím, možná se zlepšili, tys jí jel smím li se zeptat?

              0 0
              • PatrikL  

                Mal by si napísať do Sramu že majú chybné špecifikácie, keďže v popise k Reconu Silver píšu: „Upgrade: Over XC 32: 4130 tapered wall upper tubes,Maxle“ a aj podľa popisu je to tak.

                XC32 nevychádza z modelovej rady Dart, XC30 tiež vyzerá že má toho viac spoločné s lepšími modelmi.

                0 0
        • Pac029  

          Ale ja prece nepisu, ze je lepsi;o), jen zpochybnuji tu vyhru v podobe RS XC. Jinak se teda na to koukam podobne jak Azmir, kazdopadne me se u kola musi libit hlavne ram.

          0 0
    • Azmir  

      Ani jedno, vzal bych toto nebo raději toto

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.