• bodlak2

    Měl bych dotaz na místní: je úsek Veselí – Hradčany jetelný na silničce? Před pár lety jsem tudy jel, ale už nevím jestli jsem u toho nadával :-)

    https://mapy.cz/s/pujesehudo

    0 0
    • Janes  

      Jetelný to je, ale v poslední době se tam ten asfalt dost zhoršil, takže si asi opravdu zanadáváš.

      Pokud bys chtěl lepší asfalt, tak jedině objet přes Mimoň – Zákupy, nebo za jezerem na Provodín.

      0 0
    • Cryzyy  

      zalezi jake mas na silnicce plaste :-) tady https://mapy.cz/s/masugemega https://mapy.cz/zakladni?… vic asfaltu neni, nez je… normalne tam jezdim na zimaku s 30–32mm plastema a problem nemam, na silnice za sucha bych tam asi taky jel, kdyz bych potreboval, nebo mi nevadilo, ze si ji uspinim, coz mi vetsinou vadi a proto mam zimaka

      0 0
      • Janes  

        Ta část bez asfaltu není dlouhá. Ale ten asfalt u Hradčan býval parádní, ale padnul za vlast díky těžbě dřeva. Musí člověk čumět na zem, aby nevletěl do díry.

        0 0
        • Cryzyy  

          cast bez asfaltu je ± jak jsem vyznacil na mapě, uplne paradni asfalt nevim, díry pribejvaji, ale moc si to nepamatuji, jel jsem tam letos asi jenom 4×

          1 0
          • Janes  

            Já už tam jezdím spoustu let, ale už ne na silničce a většinou nejedu až do Veselí, ale nahoru kolem Obory. Když jsem před revolucí jezdil ještě na silničce kolem, tak právě Doksy, Hradčana, Mimoň, Zákupy, Veselí,, Provodín, Splavy.

            Jinak docela hezkej asfalt je z Provodína do Zahrádek.

            0 0
    • mr.antik  

      na jaře jsem to jel, 25mm pláště a je to ve stavu „jde to projet“. Pokud ale potřebuješ průměry a tepy tak radši ne. Ale zase je to celkem kousek.

      0 0
      • bodlak2  

        Děkuji všem za rady, prdím na to. Jezdím 25mm, celoročně jedno kolo, ale tohle plánuji až po zimě. Nedělá mi problém to vzít přes Zákupy, Mimoň, Hradčeny po státní.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.