• honza130

    nekdo z okoli trate, hodne blata, vody v brodech :)?

    0 0
    • saxanajam  

      Těžko říct, jak to vypadá na trati, ale třeba lesy v okolí Plzně jsou po bouřkách z počátku týdne, patrně i vzhledem k předchozímu delšímu bez-srážkovému období celkem v pohodě. V podstatě je to tak akorát – nepráší se, ale žádný bahno rozhodně není. Otázka je jak to bude na Šumavě, kde pršelo o něco více, ale také bych nečekal nic drastického, už vzhledem zmiňovanému srážkovému deficitu, budou brody nejspíš podprůměrné, co se stavu vody týče.

      Každopádně, Král je Král a kdyby tu byla půl roku Sahara, tak to ten nahoře zařídí, že v den závodu, tak v 10:00 (dřív ne, aby si to třeba někdo z krátké nerozmyslel těsně před startem) spadne tak 50l/m2, to je jistý :-).

      0 0
      • wishpull  

        Tak bohužel se ten déšť pořád posouvá, aktuálně snad na 22:00 (což není dobré na večerní zábavu). Tak alespoň snad ti všichni dobrovolníci nezmoknou. Mě je to jedno, docela mě baví jezdit za deště ( závody).

        0 0
        • saxanajam  

          No uvidíme jak to s tím deštěm nakonec bude, já jsem takovej meteorolog-mainiak-amatér :-) a zrovna aktuální synoptická situace je pro přesnější předpovídání srážek hrozně „nevděčná“. Klidně se může stát, že nám na trase nespadne ani kapka, zatímco o pár kilometrů dál bude slejvák jako kráva nebo naopak (to je ta horší varianta, se kterou já osobně raději počítám víc :-)).

          Každopádně máš pravdu, že větší pravděpodobnost, že něco spadne je spíš odpoledne a večer.

          Jinak co se týká závodění v dešti, tak osobně nemůžu říct, že by mě to extra bavilo, spíš mi to nějak zvlášť nevadí, pokud není moc zima. Dodnes nechápu jak jsem to vloni dal v krátkým, po tom co mi v Keplech kompjůtr ukazoval 6 °C, to je normálně teplota, kdy už osobně, při rozhodování co si obléci, pošilhávám po membránových čapákách :-).

          Co mě ale každopádně nebaví, je pak servis kola po takovým závodě. Vloni to jako zázrakem odnesla „pouze“ středová osa (řetěz nepočítám).

          0 0
          • wishpull  

            Tak servis je opruz. Ale nic horšího než na Saltzu 2009, kdy jsem jel 7h v detšti a 5C, než začalo sněžit, už nezažiju. Tak jsem si řekl, že si z nepříjemného udělám výhodu-a když jsem ještě jezdil na výsledek, tak to mělo pozitiva ve velkém "odpadu " soupeřů a navíc mi baví jízda na kluzkém. Ale jenom bláto bez deště není úplně ono.

            0 0
    • saxanajam  

      No, tak mám takový pocit, že se toho bahýnka nakonec dočkáme hned od začátku: zde

      0 0
    • honza130  

      tak to vypada na hodne blata co … jedu 70km, tak to bude pekna rozjezdena trat :))

      0 0
      • miki  

        Všude sucho a prášilo to.bouřka byla slyšet až kolem 14 hodiny.v tu dobu jsem už byl v cíli 45km a odjížděl z5. Jinak hezké závod.

        0 0
    • MichaelSimek  

      ja si to uzil, sucho se jen tak na krali nevidi

      0 0
      • wishpull  

        Sucho dost, ale v 1. brodu bylo tolik vody , že jsem to od 09 nezažil. Chyběl mi asi 1 m, tak stačilo sundat jen jednu nohu na odražení ode dna. Celá akce byla vydařená.

        0 0
      • MichaelSimek  

        jak jsem rikal, krale jsem si uzival :)

        0 0
        • wishpull  

          Tys to přejel? Ale si nějak vyměkl jen 70.

          0 0
          • MichaelSimek  

            jel jsem dlouhyho tolikrat ze jsem chtel zmenu a s tim endurkem se tahat… :D

            nakonec neprejl nalitl jsem do toho trosku rychlejs a to zpomaleni bylo moc drasticky, tak jsem musel zbytek dobehnout ale zmachanej jsem byl jako kdybych v tom 5 minut plaval jak to strikalo

            0 0
    • honza130  

      krasny zavod, trat sucha, bourka me take na 70km trati nestihla :)

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.