Kombinace silnicni predstavec 26 a mtb riditka 25,4 - bude to fungovat?

7 nepřečtených
  • Baracuda

    Tak se mi pravdepodobne podarilo objednat si silnicni predstavec syntace f99 s tim, ze jsem potreboval bajkovou verzi (riditka jsou syntace duraflite carbon)… Je tu tedy dilema – mam to zkouset, jestli to bude spolu fungovat, nebo to bike-palastu rovnou vratit… Vetsina ohlasu je ta, ze to fungovat nemuze, ale nadeje umira posledni. Normalne bych to neresil, ale je to posledni soucastka pro doskladani kola a docela to pospicha…:-/

    0 0
    • marekmaue  

      redukce ze silonu?

      0 0
    • yetti  

      bez redukce to fungovat nebude. Kdysi davno jsem stejny problem na silnicce mel vyreseny namotanim plechu z plechovky od Coly mezi predstavec a riditka.

      0 0
    • siafu  

      doma mam predstavec Ritchey WCS –17 st, prumer 25.8 mm a ten v poho pasuje na riditka Easton EC 70 – prumer 25.4 mm… kdysi Barenyi na Treku vozil silnicni forbec ITM – ale ten ma taky prumer 25.8 mm… jo ale mam pocit, ze u sintesi tak v roce 2004 (?) montovali predstavce Cinelli Solido normalne na bajky a ty Cinelli maj prumer 26 mm, tak mozna to pujde – dle fotky to prave na oversize verzi predstavce vubec nevypadalo – taky v ty dobe se to tak nevozilo jeste:) …takze to aspon vyzkousis no:)

      0 0
      • siafu  

        taaaak jeste pohled do minulosti a Sintesi plus Cinelli Solido – na ty fotce je dle me Cinelli Solido s prumerem 26 mm:)

        0 0
        • Baracuda  

          Mno – vypada to tak. Dodal si mi trochu optimismu – na druhou stranu – solido ma plne celo, takze tam jde dat ta pripadna redukce – to syntace nema…

          0 0
    • kubad  

      mám na kole Syntace F99 MTB (25,4mm)  + Syntace Duraflite po dotažení jsou objímky skoro u sebe a nevěřím že 26,0mm představec vůbec dokáže sevřít ty řídítka.

      Použití redukce je dost problém díky dělenému čelu představce :-(

      takže pokud je jen objednáno vykorespondovat výměnu před posláním, pokud už dorazil – dohodni si výměnu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.