Jeseníky - trasy i pro děti?

4 nepřečtené
  • Rootan

    Ahojte.

    Pojedeme na týden do Jeseníků a uvažujeme, zda nenabalit i biky. Ale bude s námi i mládež 6–9 let…

    Nemáte prosím někdo pár tipů na lehčí trasy cca 20–40 km? Charakterem spíš něco bez šutrů a kořenů.

    Bydlet budeme v Sobotíně, ale počítám s tim, že presun na start bude autem s kolem na střeše.

    Dík moc za nápady.

    0 0
    • larssen  

      Chystám se tam se stejnou konfigurací. Zatím jsem si našel tohle, co by děcka možná mohla zvládnout. Mám to proti směru hodinových ručiček, napřed kousek cyklotrasa 6269, potom celý zbytek 6267.

      0 0
    • pete  

      Zalezi, jake mate predstavy o narocnosti a terenu. Furt ro bude do kopce, ale i z kopce. Primo ze Sobotina napr. bocnimi ulickami do Rudoltic, na Tratovku, Rabstejn a pak Skritek, a zpet po cervene pres Kosare do Sobotina s min. provozem. Nebo pres Marsikov do Losin a odtamtud Pekarov nebo Premyslov. Do Vernirovic a pak dle libosti bud smer Skritek, nebo na Loucnou. Na CHS autem a pak na Svycarnu, ev. Praded a zpet ( ale jestl by je vyjezd bavil?). Na Skritek autem a pak po okoli. Opet bud smer Rabstejn, nebo Alfredka. Nevim ,odkud jste, ale pokud by mlasochy bavily singletracky, tak hodinku autem pod Suchy vrch u Cerv. Vody , nove nenarocne trailiky cca 30 km.

      0 0
    • Zbyněk  

      Pokud to není už moc kopcovité, tak třeba tohle:

      https://mapy.cz/s/bacafanole

      Na Rabštejně popř.Skřítku možnost občerstvení. Jde to i zkrátit vynecháním toho Rabštejnu (od Hvězdy po asfaltu po zelené) nebo to ze Skřítku vzít přímo přes Klepáčov do Sobotína.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.