• witcherrr

    Čaute,

    Chtěl jsem se zeptat, asi neznáte náké pěkné cesty na Lysou horu s Havířova popř F.M apd. Zítra tam s kamošem jedem tak vybrat nákou cestu, která nebude pořád do kopců na silnici. Díky :)

    0 0
    • witcherrr  

      Tak už mám http://www.cykloserver.cz/f/e622090400/ skusím zítra :)

      0 0
      • niO  

        mame tam chatu tak celkem dobra trasa…jen zhruba asi 1km budete muset jit pesky těží tam stromy a neda se tam moc chodit natoz jet na kole

        a jeste nevim jestli si to blbe naklikal ale odbocte az u toflu je tam hezka asvaltka do lesa ta predtim cesta se bude spatne prejizdet

        jinac ja jezdim na hotel Petr Bezruc a napojuju se taky na tu modrou k mohyle a pak je to stejny

        0 0
        • niO  

          a Z5 bych doporucoval jet po asvaltce a v zatačce po cervene na vyšnní mohelnice a pak je to zkopce furt a vyjedete v krásné, at nejedete stejnou cestou je to tam pohodova trasa

          a nahoru je to tak na 6 hodin asi vylet 3hod nahoru a 2hod dolu

          0 0
          • witcherrr  

            Tak jsem jel nakonec od spodu na vrchol Lyse jen po silnici, zjistil sem ze moje kondice tohle jeste neda cca 15 min sme jel zbytek sel. „První výjezd na hory“ tak jsme vyjeli v 7:30 rano s Havirova a na vrcholu jsme tam byli v 12:30 cca. Z5 dolů ta samá esta 78km/h ostrá zatáčka, poškrábaná noha ( mněl jsme mikinu kvůli chládku a vítru) jinak bych byl celý sedřený, brýle bez jednoho sklíčka, zadní odrazka na sračky apd.

            no fuj :)

            0 0
            • Smazaný účet  

              Lysa je docela blbe misto na nahaneni maximalky…kvuli zatackam, lidem, diram v asfaltu a taky bordelu ze stromu. Btw, raz sem za zatackou potkal auto v protismeru. Nechybelo malo a posral jsem se strachy. Nastesti jsem nejel rychle.

              Mnohem vice si cestu dolu uzijes po nejake tur. znacce. Urcite by se cesta zpet dala naplanovat nejak lip. Nebylo ti lito ztratit ty cenne vyskove metry za par minut?:)

              0 0
              • hctr  

                Ja tam byl tento tyden 2×, jednou jsem jel zacatek po cervene a pak chvili po ceste jel jsem tez k 80ti a desky to moc nepotesilo, po 2.jsem jel dolu po modre smer Ivancena obe cesty paradni:)

                0 0
              • mxv  

                A znas tady v okoli lepsi misto na tu maximalku? Ta dlouha rovinka po prvnich serpentinach je idealni, obzvlast, pokud chytnes vitr do zad. Staci umet a vedet kdy brzdit. A nejezdit o vikendu..

                0 0
              • Pavel  

                A proto z Lysé dolů zásadně terénem… ;-))

                0 0
            • niO  

              jet od papezova po asvaltce je dobre pelo a to ejste nebylo takove vedro bud rad…jinac jak rikam je lepsi dojet na zimny lesem a ten kilometr po asvaltce prijde jako tresnicka na dorte . jinac v cervenci jestli tam chcete jet znova bych jel s vama :) samozrejme lesem ne jak ste jeli vy

              0 0
              • witcherrr  

                Od 24. vervence mám 14– denní celozavodní dovelnou takže budu mít čas ted' v úterý budu mít mojé první spd pedály + tretry, takže snad se za ten měsíc +/- na nic naučím obstojně jezdit. Jinak bylo mi líto snad se do těch brýlý dají dokoupit sklíčka, ty brýle stáli 1400 :)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.