• lendl

    Potrebujem vymenit ram na HT, som uz rozhodnuty pre KONA Caldera, ale neviem sa rozhodnut pre farbu. Je moznost: cierny www.kona.cz/2k7_kolo.php?… alebo zlaty www.kona.cz/2k6_kolo.php?… .

    Z tej zlatej mam trochu obavu, predsa je to trochu neobvykla farba, zase ani nie som velky praiznivec cierneho pohrebaku. Tou ciernou zase sa neda nic pokazit, aj ked sa mi zda ze tento design je momentalne trochu na ustupe. Teda by som rad vedel, co by ste volili a aky mate celkovy nazor na farebny design svojho biku.

    Anketa: Co by ste volili

    4x
    25%
    8x
    50%
    ina
    0x
    0%
    0 0
    • berluskoni  

      zlatou jen tak někdo na kole namá. mi se líbí. s černýma doplňkama to bude si myslím ok. no zase na druhou stranu černá je černá- taková dravější. to je hodně subjektivní. lidi ti tady na to můžou napsat ódy, ale stejně si vezmeš to k čemu máš blíž. ono taky záleží na provedení té zlaté. viděl jsem zlatou na autě a vůbec se mi nelíbila no a taky jsem viděl fakt nádhernou zlatou zase na jiném a byl jsem unešen.

      0 0
    • žofka  

      Ahoj, ta zlatá je skvělá…kámoš jí ma taky a vypadá fakt moc dobře. Navíc má ještě starej design a ten je rozhodně lepší. Mám taky Konu a vždycky se mi líbilo, že maji nápaditej vzhled…Samozřejmě barva nejezdí, ale když už, ber zlatou:-)

      0 0
    • rock  

      je to trochu neobvykla farba … tento design je momentalne trochu na ustupe

      Neblázni, vyber si to, do čeho se zakoukáš a ne to, co je zrovna trendy …

      Jinak za sebe, volil jsem černou se stříbrnou, takže z Tvé ankety bych volil černá+barevný tuning …

      0 0
    • Hejdik  

      Na jiném kole by se mi zlatá nelíbila,ale na té koně ta zlatá vypadá rozhodně líp,než ta černá. Jinak černé je už všude dost,proč si ten svět nepozlatit. Ber zlatou.

      0 0
    • thiel  

      zdar,

      vsimol som si, ze si vobec nespomenul vec z najdolezitejsich, a sice farbu dresu aku chces tuto sezonu jazdit. bez tejto informacie je akakolvek rada polovicata ak nie len stvrtinova, ci dokonca, odvazujem sa tvrdit, len osminova.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.