• RomanP

    Kamarád na svém kole se sadou xtr 03 vyměnil nyní po třetí řetez a dva předchozí jezdil tak na 90% jejich životnosti. Při této poslední výměně si všiml, že na prostředním převodníku má ozubení ohnuté malinko po směru tahání řetězu a dělá mu to problémy i při jízdě. Nemá zde smysl řešit, zdali měl řetěz měnit častěji, ale chci se spíš zeptat, jestli se dá do této sady koupit tento prostřední převodník samostatně, jelikož je tato část dělitelná. A kdyžtak rovnou kde ?

    0 0
    • Lada1  

      jiste ze da. kazdy talir se da koupit samostatne. no koupit se to da asi zrejme v nejakem obchode, ne. cena se pohybuje tusim od 1500–3000 kc

      0 0
    • BB  

      mel jsem stejny problem, menil jsem prostredni a velky a to pomerne brzo, ujel jsem na ne tak 6 tisic, coz me pripada hodne malo. Oba prevodniky staly okolo 6 tisic km (dobra shoda, kilometr za korunu), coz je dost smutne, ale jeste smutnejsi bylo, ze se vubec nedaly sehnat, Shimano v Cechach funguje dost blbe. Doporucuji nepanikarit, prevodniky sundat a pilnikem jemne hacky obrousit. Me to pomohlo, prostredni prestal cukat s retezem a kdybych uz nemel objednane nove, tak bych na opilovanych jezdil dosud. Long live XTR !!!!

      0 0
    • MARIN  

      prevodniky na XTR dela Gebhardt – poslou je

      jinak sehnat original bych se pokusil na nejmenovanem zde inzerujicim i-shopu, ktery sezene i to co nenabizi :)

      0 0
    • ddd - andy  

      Prevodniky na novy XTR nikdo krom shimana nedela… zatim.. :-( Ja uz mel to poterseni kupovat velkou pilu…

      0 0
      • MARIN  

        mel jsem za to ze ty prvni tri prevodniky v nabidce MTB na starnkach Gebhardta jsou na nove XTR. Priznavam ale ze neznam roztece. Na starsi XTR ale dela maly a stredni

        0 0
        • ddd - andy  

          Jo, na stary XTR dela napr. i ten adapter na kliku, pokud ale vim na novy XTR zatim nic (a co sem slysel – novy XTR prevodniky dokonce ani nejsou roztecema stejny jako prevodniky na novym XT…)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.