jak se stat chrtem snadno a dobre:-))

136 nepřečtených
  • lempl

    tak sem zalozil novy okno pac tamto bylo mocc veliky neprehledny… tak me neukamenujte:/ zacal sem trenovat…v pon­deli(85km-benesov) utery volno, streda 130km-vlasim:-) ani sem nebyl moc utahanej a svaly nebyly prekyseleny, natrhany… tak teed pravidelne .. lidi jakej mate prumer na Praha Vlasim?(jesenice-valnovka-tynec-benesov-vlasim) ja mel malej:/ ale ze zacatku(k benesovu) sem potkal protivitr tak to dalo jen 28km/h ale na to ze sem to jel po prve… vzal sem si nejaky ty tycky na jidlo… jak casto jite? kolik vypijete kdyz je tak 25 pod mrrrakem? stavite?(jidlo wc…) sem slysel ze se nema vubec zastavovat:/ a ja 3× jedl a par krizovatek:) diky vsem

    0 0
    • Tomcat  

      Hele :-/ namáš bráchu co si říká Járyn ?

      0 0
    •  

      to sou otazky, pouzivej selskej rozum, kazdymuvyhovuje neco jinyho, pri zatezi+ horku dokaze telo ztratit za hodinu az litr tekutin, ja se ridim pit po troskach stale, narazovy zhltnuti pullitra taky neni dobry a rika se kdyz je zizen je uz pozde, nevim proc stavit u jidla, staci zvolnit tempo, pokud sou to banany nebo ruzny tycinky, uricte pak ale jet pomalejc – vetsi presun krve do zaludku → min dokrveny ostatni casti tela, s tim stavenim, no kdyz se chce na wc, tak se nebudu mucit ne? a nebo se mizes hrat na kropici vuz :))

      0 0
      • lempl  

        to stou voddou je mi jasny(sem chtel videt jak je to individualni-pac bylo pod mrakem tak sem nedal ani 3litry a to me prekvapilo:) jinak piju prubezne:-) a jidlo tak ty na to nestavis? ja ho mma v batohu … a nechci pokouset co ustojim … ty to mas asi v kapsicce na dresu- no jo uz vim kam dam 2tycky:-) he he he

        0 0
        •  

          muhehe ja jidlo nevozim, jen vodu, nebot jezdim jen tak a hlavne prevazne les a xc se tomu taky moc rikat neda :))

          0 0
          • Gatier  

            Myslim ze nikomu sa nechce tolko pisat, aby mu to vsetko vysvetlil :-) Podla mna je dolezite jazdit hlavne vytrvalost; t.j. na priemery sa vykasli. Popripade 1– 2× do tyzdna kopce dlhsie 3–5km trochu intezivnejsie, nie na doraz. Pozri,fakt by bolo najlepsie, keby si niekoho otravoval osobne. Je toho hrozne vela, polovicu stejnak zabudnes a za tyzden sa to vysvetlit neda. Jazdi, jazdi, hlavne nie kazdy druhy den. Lepsie je napr. utorok, streda, stvrtok volno a piatok, sobota, nedela, pricom sa postupne znizuje intenzita a pribuda dlzka treningu. Na jedlo s pitim prides aj sam.

            0 0
            • Volf  

              Přečti si co tady už napsal. Myslím si , že vůbec nejde o to, že se nikomu nechce. Já se zatím hlavně dočetl, že je Author úplně na h***o, nakonec při reklamaci je nesvéprávnej / údajně pro svůj věk /, tak musí počkat na tatínka, hned potom si přečtu, že chce vidli tak za 25 000. Naprosto souhlasím s Tomcatem, protože pokud má Jarin bráchu, tak tady ho máme. Mám dojem, že se brzy dozvíme kdy a jakou má stolici a další naprosto důležité věci, který posunou hranice naší cyklistiky. Už mně to připadá nenormální. Jinak Lemple jsi asi tak o rok mladší než moje dcera a osobně si myslím, / ikdyž jsem dceři nikdy nedal ani pohlavek /, že tebe by bylo nejlepší ohnout přez koleno a dát ti na zadel.

              0 0
              • Pá-dlista1  

                :))) Aspon, ze ma prilehavou prezdivku a nemate pseudonymem :)

                0 0
              •  

                zvlastni je, ze na autora nadava v takove mire jen on, Tink měl sovergina taky, ale nezlikvidoval to což je trošku s podivem. Jinak nevim, proč bys nemohl reklamovat věc, kterou sis asi koupil a nebo nefunguje tak jak má…na tatovi nechaš špinavou práci co?

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Tink nezrusil ani Pointa a ten ma trubky „prilakovany“ a ne privareny.

                  0 0
                • fousac  

                  mel sem moznost se s timhle kolem seznamit, dokonce sem byl u toho, kdyz naposledy ruplo, a bylo to opravdu skoro na rovine… a musim rict, ze celkove to vypada cely dost forove a system zadni stavby je, no nereknu dementni, ale prekonanej… uz jenom tim ze clovek slapne do pedalu to dostava slusnou nakladacku v krutu… no a lempl je jeste mlade plny elanu a tak se neni co divit, ze uz jich par zlomil…

                  co do ostatnich lemplovych aktivit, tak strucne… je to jeste mlade a nema ujasneny nektery zakladni hodnoty a priority, je to trochu rapl a zbrkloun… asi tak…

                  0 0
              • lempl  

                ty ses ale velky hovado co? jao ze v 16 nemuzu reklamovat vec, kdyz mi rekli, ze mi to budou 2 roky opravovat, vymenovat a ze mi prachy nevratej!!!!!!!!! (think mel pravdu-to mi rikal..) vypada to na sou d a ty si myslis ze me jakozto velkymu idiotovi to vymeni?? potrebuju nasranyhoo dospelaka!! jinak to vypada opravdu na soud!(nasi se kvuli tomu zacali uz slusne hadat i mezi sebou, vo no , kdyz to kolo ma 6, zavadu tak uz nejsem nasranej jen ja!) jinak ta vidle bude za 14500(koupm to na spyderu) protoze chci neco kvalitniho! a to je dost doobra cena! za to mam tak akorat scareba v normalnim krame… myslim ze talase bych mol upotrebit… jinak nechapu co vas sere.. tak mi sem nic nepiste… myslite ze ste lepsi a nebo vse vite? ja na kole jezdim 2.-3. rok tak sem fuck amater… jeste mi rekni za co mam dosta? zbytecny naniccoaavty keci mas akorat ty…(a par …) kazdej je vtipnej co… mimmmochodem bych chtel videt tebe jak jezdis…

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Jeee tak to ja si taky pichnu, kdyz uz je tak rozzhavenej :) Prid se na me kouknout. Potrebuju kazdyho divaka jinak se sam ze sedla nezvednu.

                  0 0
                • vlk  

                  pokud vím.Tak když jim to dáš do reklamace a oni ti to do 30 dnů nevyřeší, tak můžeš žádat zpět peníze.Reklamovat můžeš v každém věku.Jinak to samé platí.Pokud se ti vyskytne stejná závada 3× máš právo na vrácení peněz.Kdosi tu kdysi psal o nějaké pojiš?ovně za 1200 za rok, že takové věci pak řeší za tebe.U tebe by se to možná i vyplatilo.Jinak většinou pohrozí, že na ně pošlu obchodní inpekci nebo že jim udělaám takovou reklamu, že si u nich už nikdy nikdo nic nekoupí.S kolama jsem takový problém neměl, ale s výpočetní technikou jsem to již použil.

                  0 0
                • enjoy  

                  no asi uz mu to moc nespurtuje…:-).ale to je jedno,tohle jsem ti chtel.byt tebou tak se na menitelnej zdvih vykaslu nebo si myslis ze HT spyderovi nalozis 125mm?to nechci videt:-) radsi vem floata nebo kdyz ti jebne tak X100 nebo X80.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    to bude brzo zalomená trubka se 125 :-) ty rámy spyder nejsou nic moc, cena dobrá ale na žádnej brutál to nebude, to že si ho koupim já, neznamená, že ti bude vyhovovat…

                    0 0
                • Volf  

                  Tak teď jsem se vrátil a jak to tak čtu tím hovadem asi myslíš mě. Takže ptáš se za co bys měl dostat na prdel. Za to jaký tady máš neustálý keci, ale chci ještě věřit, že jsou to pouze dozvuky puberty. Nevím co by ti dalo vidět mý ježdění. Až do dorostu jsem závodil, naučilo mě to šetřit materiál, síly a hlavně se postarat sám o sebe. Jinak pro tvoji informaci jezdím na kole od 6 let / už 35 roků /. Jinak si moje babička vždycky říkala když někdo mluví jako kachna myslí jako kachna tak to bude kachna a ani ji nemusím vidět. A u tebe to platí na sto pro. A jestli chceš aby z tebe něco bylo tak budeš muset přestat žvanit a začít něco dělat. No a pokud se chceš ze staroušem měřit tak můžeme začít poměřovat. Ve svejch letech dám v kuse 100 kliků a 10 kiláků uběhnu kolem 40 minut a co ty ?

                  0 0
                  • Mamutt  

                    Myslím, že bude ticho po pěšině.. ;)

                    No, ale „starouši,“ poctivých 100 kliků dá vážně zabrat. Já dělám série po padesáti, ale žes mě vyprovokoval, tak stovku jsem dal taky.. Se mi teď ale vážně blbě píše ;) Ale neběhám, takovou kondičku jen závidím..

                    BTW to Lempl: ty cvoku, řešíš tady teorie místo toho, abys na to sednul a konečně jezdil. A Talas není na závodní XC, s takovým tankem vepředu se na trati mezi Sidy a Scareby leda pos..

                    0 0
                    • Volf  

                      Hele nic si z toho nedělej, já když tu stovku dám, tak můžu potom pomalu chcípnout. A s tím běháním je to tak, že nesnáším na kole hnusný počasí, tak jsou období kdy hlavně běhám a pak z toho žiju. A neber to ani jako chlubení, to jsem napsal jen proto, že mě ten ,, mladej ,, pěkně nadzvihnul.

                      0 0
                      • Mamutt  

                        Já to čtu taky ve stoje.. Ale lámu se při tom občas smíchy 8-))

                        0 0
                  •  

                    klobouk(přilbu)dolu to mi připomina že bych měl začit posilovat ruce, mam je strašně slaby :-(

                    0 0
                  • McBlacky  

                    tak v klikach jsem mimo, ty kiláky taky zvládnu pod 40min…

                    0 0
                  • lubos  

                    Cili v behani s bajkem (cyklokros) a vedeni bajku po silnici na rukach proste vyhravas :o)

                    0 0
                    • Volf  

                      Náhodou cyklokros je pěkná disciplína. Jednou jsem říkal jednomu bývalému cyklokrosařovi / neuvádím jméno, aby si někdo nemyslel, že je to kamarád / víš ten cyklokros je ale krásnej sport a on povídá : to je, ale nesmí být 15 pod nulou. Jinak už dávno nezávodím a spousta z vás tady by mě setřela jako stírací los, protože já jezdím a běhám jen pro radost a jsem bejvalej siničář. Takže spíš umím jet rovně než skákat přez pařezy.

                      0 0
                      • lubos  

                        Ja vim, je to drina. Hodne velka drina. Jenom jsem si rejpnul :o) Kliku bych dal mozna tak 20, a behani … no jestli bych svedl 10km ubehnut, asi ano, pokud by to unesli kolena, tak mozna za hodinu, min asi ne. Ale behat jsem zacal letos v zime.

                        0 0
                  • xo  

                    tych 10km za 40 minut plati na pre 100km?

                    0 0
                    • Mamutt  

                      Tam šlo o BĚH na 10km, ne o průměrnou rychlost na biku ;)

                      0 0
    • teebee  

      Náhodou tvoje otázky nejsou tak hloupé, Lemple jeden lemplovatá.Třeba s tím zastavováním. To je nejdůležitější okamžik tréninku. Jak zastavíš, můžeš začít znovu. Smiř se s tím, že křižovatky musíš projíždět červená nečervená.Jinak z tebe nebude hvězda!!! A když budeš mít defekt, musíš ty kilometry prostě dojet na ráfku.Ne, že zastvíš a budeš měnit duši!!!!

      A to je moje posledí rada tobě, protože na další už fakt nemam !

      0 0
      • Beeda  

        Hlavne Lempl nesmis zastavit kdyz potrebujes sr*t nebo chc*t, normalne to pust do gati, ono to oschne a vodroli se :-))) B.

        0 0
      • rasto  

        neblbni mu hlavu jeste vic ;-) nebo Ti na skoci a na cervenou zastavovat opravdu nebude :-/

        0 0
        • enjoy  

          nezastavuje… mimochodem kolikrat nezastavuju taky a nejsem rozhodne sam,priznavam se bez muceni.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            ale u tebe je to normalni, ze se chovas nezodpovedne k sobe i ostatnim. Jenze lempl by musel byt mistr sveta ve skoku na špek, aby to delal stejne.

            0 0
            • enjoy  

              kdyz jsme u ty zodpovednosti k sobe…,coze to jezdis?:-))).jo holt kdyz te zivot nebavi…

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Kolik cyklistu bez helmy zemrelo letos na nasich silnicich? A kolik sjezdaru na trati pri zavodech?

                0 0
                • blue  

                  vase debata o helmach by mela byt povinne soucasti kazdyho threadu, aby o to nekdo neprisel :-))))

                  0 0
                • enjoy  

                  dulezitejsi asi bude ze sem nezemrel ja ze?:-),jinak nejaky cisla absolutne nemaj vyznam a je to argument vis na co.nejde o to kolik jich zemrelo pri zavodech,ono neni zase az tak jednoduchy pri padu umrit,ale tolik pokusu o sebevrazdu bys jinde vcelku stezi napocital:-)

                  0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Ani na DH ani na silnici nevyrazis s umyslem zemrit a presto statistika hovori jasnou reci.

                    0 0
                    • enjoy  

                      no ja silnicar nejsem takze je to asi trochu mimo.no nic,opustim te,jdu taky delat neco jinyho,konecne.a ty bys taky mohl zacit venovat alespon malou pozornost svoji praci,precijenom uz je 11:-)

                      0 0
                      • Pá-dlista1  

                        Dalsi co si mysli, ze tu snad jen serfuju. Ja pri tom i pracuju jako spousta dalsich (vid blue:) ja nemam prazdniny.

                        0 0
                        • Sirenna  

                          Grrr

                          0 0
                        • blue  

                          jiste :-) taky nevim, proc si nekdo mysli, ze nic nedelam, kdyz mam pusteny BF :-)

                          0 0
                        •  

                          ja se priznam dobrovolne a bez natlaku, padlista a dalsi lidi jsou pro me uznavana autorita, co se tyka znalosti ohledne kola, nechci nikomu lizt do pr… ale bez nich by se tady problemy resily hur. Ja tu sem i dopoledne protoze mam prazdniny :D

                          0 0
                          • Pá-dlista1  

                            Dekuji za poklonu a pro priste doporucuju oholit hlavu a namazat indulonou :))) Jen vtip. Jako vetsina mych prispevku. Teda krome helem! Jo a vsimli jste si, ze ten meloun v sotu od Besipu je nariznutej? Teda videl jsem to jen jednou, ale dal bych za to leve ruce finalistu superstar do ohne :)

                            0 0
                            •  

                              mi pripomnělo ten vtip tou vazelínou, myslim že to bylo v threadu čim mažete zadek Ja sem to viděl taky jednou a asi trošku nařizlej byl, ale lebka ma taky diry a neni kompaktni, takze to museli vyvazit. Docela dobry je, ze kdyz se tu strhne nejaka vasniva diskuze a nebo na ivelo.cz, tak je pak o tom vetsinou clanek v dalsim cisle, treba zrovna pojednani o prilbach – deti maj a rodice ne. atd

                              0 0
                      • ddd - andy  

                        Takze kolo po silnici vodis vid? :-(

                        0 0
                        • enjoy  

                          no on padlista polozil asi tak ze jezdim po silnici snad porad,tak jsem chtel rict ze mezi autama stravim docela malo casu…

                          0 0
                          • ddd - andy  

                            dobre, o blembaku na hlave vim svy a nebudem to resit, protoze znam tvuj postoj.. peace :-) ps:takze sorry za ten muj prvni prispevek, jen sem si nejak musel rejpnout.. :-)

                            0 0
                          • rasto  

                            enjoy, ted vazne: doufam, ze dodrzis svuj slib a do konce tydne si koupis prilbu.

                            0 0
                            • enjoy  

                              slib byl ze si koupim prilbu,ne ze do konce tydne.rikal jsem ze se vynasnazim,ale jak to vypada tak uz to nestiham.samotnyho me to stve.pristi tyden uz to proste musi vyjit. to zas bude kecu jak se vymlouvam… no jiste ze se vymlouvam,protoze misto toho abych dneska sedel dve hodiny na prdeli tak sem mohl jit nejaky zkusit.no a nestalo se tak,pardon:-)

                              0 0
                              • McBlacky  

                                místo abys seděl na prdeli tak jsme se honili v okolí Prahy, slušnej masakr dneska :-)

                                0 0
                                • lempl  

                                  jakto ze sem o to nevedel?

                                  0 0
                                  • fousac  

                                    ty mas na cem jezdit???

                                    ja ne.. :(

                                    0 0
                                    • lempl  

                                      bike je furt doma… tak fota volal do shopu a tam ho tak na pul vyfakovali… prachy ne, tak ten vedouci jede v sobotu nekam na motorkarskej sraz a tata taky tak se tam maj dohadovat:/

                                      0 0
                                • enjoy  

                                  hm,a na silnici si me musel tahnout:-/

                                  0 0
    • Žanek  

      Jenom by mě zajímalo, jak se budou vyvíjet tvoje další přízpěvky. Začal´s u " Ze studenta XC chrtem", teď už tam máš „…snadno…“ , za cvíli to bude „XC chrtem bez tréningu, jak?“ :o)) Než něco napíšeš, tak se nad tím zamysli. Nevím, jestli jsi ty otázky myslel vážně, nebo to byl pokus o vtip…

      0 0
      • lubos  

        … Proc vubec byt XC chrtem … Jak byt XC chrtem na duchodu … Jak zemrit jako znamej XC chrt … Jaky dite od XC chrta … Zivotopis XC chrta

        0 0
        • Luka  

          … XC chrt na mesici. … XC chrt tentokrate na vylete do 15. stoleti. … XC chrt tahne do boje. … XC chrt zabiji bike-foristy.

          :))

          0 0
          • Beeda  

            XC chrt mluví pravdu XC chrt je zvídavý XC chrt je pracovitý XC chrt rád cvičí XC chrt rád zpívá, kreslí a hraje si XC chrt chce být mistr světa

            0 0
            • Mamutt  

              No ale třeba já se za chvíli přidám taky: Vychr?ený lempl tisíckrát jinak Vychr?ený lempl na paprice s kmínem a brambory Kostní moučka po domácku Meleme maso snadno a rychle Ekologická likvidace nadbytečné biomasy … Ale jinak je mi ten kluk docela sympatický ;)

              0 0
      • Roman  

        Nebo taky XC chrt v zemi, kde předevčírem bylo popozítřku

        0 0
        • lempl  

          dobre vzdavam se… nic neumim, ptat se nebudu, nikam nedojedu, sem blbej, nic nikdy nedokazu, pubertak uznavam sem jouda (nick lempl) tak muj posledni dotaz talase teda (ja sem chtel neco-co by me vydrzelo…na xc80– na blbiny125mm..) tak myslim ze sid mi praskne tak za 3mesice? manitou nechci(to sem mel…) tak marathonku? nebo neco od foxe?(marathonak- fousac rikal ze se pod nim kroutila, ale nevim esli je to tim ze je fou sac obr:) a nebo tim ze je mekci…) jinak zacinam jezdit pravidelne ob den 130(vim ze sem to sem nemel radsi psat:/ ale tenhle tejden to dojjedu takhle a pak to dam pondeli-streda100km volno patek – nedele 100-musim nabrat silu, tak ted vazne je v tom na 1. pohled fatal chyba???) jestli sem nekoho urazil, nasral verejne se omlouvam! omlouvam! koho sem pobavil tak tomu to preju:) P.S. ten v tom krame rekl i tatovi ze prachy neda(presto, ze uznal ze to reklamace..) ze to bude opravovat tak nechapu co s tim mam delat? zni to neuveritelne ale je to tak , proto sem mel tolik veci na bf skrze author a reklamaci:/ jinak jeste jednou se omlouvam… (hlavne vlkovi-kua promin )

          0 0
          • Žanek  

            Docela mě dostal tan dotaz, jestli se to má jet v kuse, to se jako za 130 km nemusíš ani jednou vymočit?? K průměru – tu trasu neznám, nevím, jestli jezdíš na silničce/biku, sám/ve skupině, to se nedá soudit. Ale pokud myslíš tréning vážně tak nejezdi na kilometry a na průměr, ale podle pulsmetru, jak ti tady ostatně někdo radil. K vidlicím, musíš se rozhodnout, co vlastně chceš (ale to nebude jenou ohledně těch vidlic..)A v psaní přízpěvků pokračuj, když to čtu, tak se dobře bavím :o)))

            0 0
          • booster  

            ja bych to taky videl na ten pulsmetr. jinak musim ocenit tvoji schopnost upoutavat pozornost. dneska uz nestihnu ani kompost… no nevadi, pobavil jsem se dost…

            0 0
            • lempl  

              no to ze vas bavim tak to je ok :) ale to ze se nekdo nasere sem nechapal:/ jinak na pulsak zatim nemam musim zplatit z brigad takze do zacatku prazdnin snad koupim:) je mi jasny ten pul ale zati ho nemam tak sem myslel kdyz nekdo doporucil tu vlasim.. ze to zna jinak jezdim sam a na silnicce.. jinak za tech 130 se mi nechtelo ale na zpatek pred benesovem sem byl kdyz sem jedl(pro jistotu:-) jinak pulsak+ vysetreni je mi jasny… tak se omlouvam znova.. diky zanku aspon k tematu a anis me moc nekeroval

              0 0
          • TinkTink  

            Hele…mel Manitou Six…coz neni snad ani Manitou…kup si poradnyho manitou a pak neco povidej…

            0 0
            • lempl  

              myslis za scareb je super? maho enjoy, cabbage a krou ti se… ze se kazda noha hejbe jinak…

              0 0
              • booster  

                nesmis verit vsemu co uvidis napsany. rada do zivota.

                0 0
                • enjoy  

                  ale dyt je to pravda.

                  0 0
                  • Jogador  

                    Co povidáš, mám ho druhým dnem a jsem sní spokojenej. Asi takto: kdyby všichni Ti co maj Skareb sní byli spokojený, tak je to supr vidle pro všechny účely a stála by přes víc, než kolik máš. Myslim že neexistuje vidle, která je naprosto bez chyby a nikdo naní nenadává, prostě se smiř že neexistuje ideál. Uvažuješ o koupi vidlice v cenně 25000,– máš celopéro, silničku, ale nemáš pá penízků na pulsmetr, tak dej o 5000,– míň do vidle a hned máš na pulsmetr. Já osobně ho taky nemám, ale já jezdim pro požitek z jízdy, a pro lásku ke kolu. Kdybych jezdil pro kondičku, tak si koupim trenažer, spining, a jezdim doma, má to mnohem větší účinost.

                    0 0
                    • enjoy  

                      priste to dej tomu spravnymu:-)

                      0 0
                    • Beeda  

                      No spinning zrovna neee, a davat 300min v zakladni vytrvalosti na jednom miste je docela pakarna:-))B.

                      0 0
                • enjoy  

                  nech si rady do zivota ty chytraku,ve svym veku. krouti se,krupe,bojim se na nem.jeste neco chces o skarebovi vedet?

                  0 0
                • lempl  

                  ja to ale videl ana vlastni bulvy!

                  0 0
              • TinkTink  

                Hele…ty chces vidlici na urovni FOXe…tam toho…takze to by designem i hmotnosti byl Black…myslim si, ze to je super vidle na XC…o Scarebovi jsem nemluvil…Hanz odsud ma MINUTE 1…a ta je podle vseho jeste lepsi nez Black.. – ale ja chci blacka…

                0 0
                • lempl  

                  dobre o blackovi sem taky nepsal uvazoval sem o nem.. ale na nem me sere to uchyceni kotouce.. blackove sou jenom pruziny uvazoval bych teda o tom s 80mm? ma bej pevnej, relativne lehkej.. a at vas nesereu budu drtit koreny na 80mm:/

                  0 0
                  • headshok  

                    Headshok…

                    0 0
                  • McBlacky  

                    ty kojote Black je letos i vzduch pružina a s váhou 1,54kg si myslim, že je hustej. Jestli bude black super 100 s lockem i v jiný než v tý hnusný barvě, tak je na podzim můj… jinak třeba platinum s spv je taky okolo 1,5kg a to už je XC forka jak hovado…

                    0 0
                    • lubos  

                      Ktery ? Dle weightweenies ma Black Elite SPV 100 OEM 1965g :)

                      0 0
                      • McBlacky  

                        ne super spv má 1,54, sek jsem se u toho platinum ten má v spv 1,9kg, super bez spv má 1,58kg. http://www.answerproducts.com/items.asp?… a pro přepočet třeba http://www.labo.cz/…onvertor.htm#…

                        ale třeba zhusta kecaj…

                        0 0
                        • lubos  

                          No, u ty platinum maji tech 4.2lbs, tak snad nekecaji.

                          0 0
                      • McBlacky  

                        jo elitky maj 1,9kg, ale zase nemaj SVP…

                        0 0
                        • lubos  

                          Tahle asi snad to SPV ma, kdyz to ma v nadpisu.

                          0 0
                          • McBlacky  

                            blacky pro 2004 se dělaj v pěti provedeních (super 100 a 120 počítám jako jeden) a to následovně

                            Elite 100, Elite RWTD Super 100 or 120 s lockem, Super SPV Platinum RWTD s lockem

                            tak kde je ta tvoje elitka se SVP?

                            PS. viděl jsem to psát asi u dvou sestav (Black elite SPV), ale na ofic stránkách answerproducts.com to nemaj a ani na mtbr.com se k tomu nikdo nehlásí… je to logický elite je low end u Blacka, at se to jmenuje jakkoli a když už maj v nabídce super SVP, proč by dělali i elite svp?

                            0 0
                  • blue  

                    co te na blackovi sere na uchyceni kotouce??

                    0 0
                    • enjoy  

                      post mount,rekl bych.

                      0 0
                      • blue  

                        to ale nechapu proc, co je s nim za problem

                        0 0
                        • kovar  

                          ale nedelej ze nevis, i kdyz tobe se to nestalo :-) – moznost poniceni zavitu v mekkem materialu, trebas.

                          0 0
                          • blue  

                            fakt nechapu, jak by se to melo stat… jedine snad, ze bych kazdej den sundaval a nandaval trmen?

                            0 0
              • cabbage  

                skareb se mozna krouti, ale za jizdy se to projevuje jen škrtanim kotouče, že se každá noha jinak hejbe sem si nevšim a krouceni při brždění se neprojevuje(jen se lehce prohne). spíš mu nemužu odpustit že ma zdvih jen okolo 7 cm.

                Jo, zatim sem naslyšel zadnou radu jak se snadno stát chrtem.

                0 0
                • booster  

                  moje rada je prestat kecat o teoretickych faktorech ktere lze v praxi tezko postrehnout a zacit jezdit…

                  0 0
                  • lempl  

                    no ja jezdim pres den:) jinak six je asi kategorie sama pro sebe:) ale ver mi ze to fuck ponas kdyz ti do zatacky propruzi do stany… to pak nasere a musis jit z pedalu a t ja nerad:/ jinak sorry vsem a jeste jednou sorry

                    0 0
                • lempl  

                  o no to nejde lehce:) jinak ty nejezdis do hodne rudkejch zatacek v pomaly rychlosti.. jinak enjoy rikal neco ve smylu ze se to u nej deje..

                  0 0
                • TinkTink  

                  Dyt to je uplne jednoduchy, jak se stat chrtem..proste vemes chrti kolo a nikde se nezastavis :)…nikde nebyla zminka o tom, ze ma bejt dobrej si myslim :)

                  0 0
                  •  

                    ccheš-li se stat chrtem, kupte sichrta domu,s tuduj jeho běh, koukej se na chrtí závody a pak budeš jednou dobrej chrt taky :)))

                    0 0
                    • Gatier  

                      Sa mi paci aky su vsetci mudri. Nic si z toho nerob Lempl. Vela ludi tu nadava, ze len teoretizujes, ale prispevkov je tu pozehnane, vecsinou odveci. Tak neviem! Inac vela z nas zacinala ako plasaci, ale ten co beha 100km pod 40 min. na to uz asi zabudol…

                      0 0
                      • TinkTink  

                        To je naka stihacka nebo ne?

                        Hele..kdyby ten typek byl chytrej, tak se tu uz davno psalo o tom, ze treba na www.kpo.cz ti poradi…podle me si za to muze sam – podivej se na ten nadpis…dyt se nas vlastne snazi urazit…

                        0 0
                        • Gatier  

                          Kazdy sme nejaky. Aspon to tu zije, nie ako na EB.

                          0 0
                        • enjoy  

                          to se urcite nesnazi.jestli to tak vypada tak to nedela schvalne.pise trochu sverazne,to je fakt…,ale taky je jak rika fousac mlade:-)

                          0 0
                        • headshok  

                          Mam pocit ze na kpo.cz uz ho tady nekdo odkazoval. Mimochodem vyborny stranky, tak to Lemple prostuduj, lecos se z toho da pochytit a odpadne tak nekolik mnoho zbytecnych dotazu. (Ale na druhou stranu odpadne i hodne srandy, ehm, no nic… ted sem to nemyslel zle…:-))

                          0 0
                      • Beeda  

                        Jo tady mu nekreri lide pomerne sluzne poradili viz user Kupce, a on nam odveti takovejma hovadinam, ktere ukazuji na to, ze asi neumi cist nebo to memysli vazne, na to se nada jinak reagovat.. B.

                        0 0
              • fousac  

                i jako rekreacni turista musim dat vyjimecne lemplovi za pravdu… six neni vidlice, to je opravdu trapna nahrazka a skareb=des, bes a hruza… (i ta nicotna gumova marathonka byla lepsi..)

                0 0
                • lubos  

                  Gumova maratonka lol :o) Kolik vazis ?

                  Ale vazne .. kterej to byl model ? 2002 , 2003 nebo 2004 ? 2002 mam, a premyslim o 2004.

                  0 0
                  • kovar  

                    neznas prislovi „Never nikomu, kdo vozi Suntour“ ? :-)

                    0 0
                  • fousac  

                    ted asi 90kg… a maratonka se pode mnou kroutila a svijela jako had… rok nevim… nejspis 03

                    0 0
                    • enjoy  

                      rekl bych 04,ale to mas jedno.ono to bylo spis tim ze byla nastavena strasne na mekko.i mych 70 kilo ji dalo na miste nadoraz.

                      0 0
                      • lubos  

                        No pockej, ale mekke nastaveni pruzeni a krouceni vidle jsou snad dva ruzne veci, ne ?

                        0 0
                        • enjoy  

                          no jiste.ale na pocitu z ty vidle to neprida.

                          0 0
                          • Beeda  

                            Fousac mi psal, ze byl na vyjizdce:-) sakra nepamatuji si ho, prej mel kolo AuthorS.:-)B.

                            0 0
          • lubos  

            Zadne km. Km jsou nesmysl. Jedine co ma smysl je jezdit pravidelne a podle tepu ! Kdyz budes jezdit stejne trasy, tak pozdeji muzes si to merit na km, kdyz chces. Ale podstatne je pravidelny trenink podle pulzu na cas, spravny odpocinek, sledovani tepu na chorobu/pretre­novani a jezdit podle moznosti nejlepe stejne a bezpecne trasy. Co nejmene aut, lidi a krizovatek. Neni dobry porad zastavovat a vychladat, krome planovaneho kratkeho odpocinku. Ale to vsechno se da najit na www.kpo.cz, www.triatlet.cz, atd. Staci si vyhledat v goolu treba „anaerobni prah“ a mas poctenicko na par hodin. Pokud s cyklistikou zacinas, imho se obejdes i bez pulsmetru a staci kdyz zacnes s nejakym pravidelnym treninkem na objem, 2–3 hodinky najednou, v takove urovni, kdy nemusis zrychlene dychat. Tak ako pisal gatier, trojdnove, 2–2.5–3hod, pak pauza a znovu. Nejake 4tydenni cykly .. ale jak se nekde pise "vsechno je na webu ". Nastudovat, nebo si najit obet, ktera ti to vysvetli, pojezdis, zjistis sam co a jak, pozdeji budes mit konkretnejsi dotazy k veci.

            0 0
          • Air  

            UZ SE NEOMLOUVEJ. VYSER SE NA NE A PRISTE SI SVUJ DOTAZ NEJDRIV TROSKU PROMYSLI, ABY TO MELO HLAVU A PATU. A VY OSTATNI UZ SE NA TY URAZKY TAKY VYSERTE. UZ TOHO BYLO DOST. ON UZ TO LEMPL PRISTE NEUDELA, ZE? :)))

            NE POHODA, SERTE UZ NA TO.

            0 0
            • enjoy  

              HELE SER UZ NA CAPS LOCK:-) a jinak,chces po nem aby byl v sestnacti dokonalej recnik?

              0 0
              • Air  

                jo psal sem to capslockem pac me uz sralo, jak se do nej vsichni jeden po druhym navazeli a furt to rozebirali… Chlapec dostal radu na kpo.cz, tam najde dost informaci a zbytek uz snad nacerpa sam. Ale JA (opet caps lock :) mu nic z jeho recnickych kvalit nevytykal :) takze serem na to a dem do jinyho threaaadu.. a nebo mozna spat :) the ennnnd ;)

                0 0
    • Jogador  

      No jestli jsi to jel na tom Authorovi suverenovi, tak to jsi dobrej, ujel tolik s prasklým rámem je dobrý… Já jim podle toho jak můžu, většinou když mám hlad, ale když jedu na kole tak je to něco jinýho, to jim třeba i častějš, nejlepší jsou masařky, stačí otevřít pusu. Prý maj hodně protejnů. No a zastavovat na křižovatkách docela i doporučuji.

      0 0
      • McBlacky  

        jsem nedávno „papal“ za jízdy a skončilo to žihadlem do rtu, nic moc :-(

        0 0
        • Jogador  

          No nesmíš taky jíst všechno, navíc si uvědom, že nějaký tvoři jsou státem chráněný, aby jsi ještě nedostal i pokutu:)

          0 0
          • enjoy  

            tenhle zvanec mi proletel okolo obliceje a vybral si blackyho.a jeste uletel z mista nehody,takze kdyztak jeho smula…,blacky to nastesti rozdychal.

            0 0
    • rasto  

      kup si novy velo (c. 7/8), na str. 3 (myslim) je inzerat na knihu od Amstronga: – neco jako se stat zavodnikem od A do Z. podivej se na inzerat, kup knihu a studuj ;-) preji hooodne vydrze ;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.