• cat

    Celkem jsem se lekl, kdyz po první vyjíždce obrátím kolo vzhůru nohama abych se koukl jestli neni neco v neporadku, roztocim zadni kolo, zmacknu brzdovou paku,mackam vic a vic…a jsem u gripu. Nebrzdi. Byl jsem celkem zdesen. Rezignovan jsem kolo otocil a chtel zanest do sklepa, ale v turanu se zacala chytat,chod paky se postupne zkracoval a zase brzdila krasne…paxem jako blb otacel kolo tam a zpatky az se mu z toho musela hlava zamotat a porad se delo to stejny.Ma nekdo taky takovou zkusenost s Juici 5 nebo jsem prvni?

    0 0
    • Gorgov  

      to je snad ti ze pouziva otevrenej system ne? Kapalina natece do kompnzacni nadobky a logicky nemuze pusobit na pistky brzdy. Teda aspon mysli, mam Vcka.

      ps:k cemu potrebujes jezdit kolama nahoru???:-) pri backflipu brzdit nemusis…

      0 0
    • pepek  

      A z toho vyplývá, že to nebude brzdit ani na oběžné dráze. Že by na to ti amíci nemysleli? Vesmírná turistika je už na obzoru a bikeři si budou muset na tu cestu montovat véčka.

      0 0
      • cat  

        Mno…toho se snad nedoziju.Musela by to byt nuda.A nebo vymyslet aspon hvezdne koreny a obezne stromy.

        0 0
    • chupas  

      ja na tohle narazil obracene. taky jsem silene otacel paku nahoru, dolu :) paka mi sla az ke gripu a brzdilo to nevalne. po otoceni paky nahoru se to „nalilo“ dovnitr a brzilo to tak jak ma. mi bylo poradeno at to preplnim, dam bacha na vzduch a levy ruce, coz jsem udelal a doplnil jsem to po okraj. ted uz to je ok. zadne prelevani uz neni tudiz to zacalo brzdit ve vsech polohach. teda jestli tvoje brzda je to co moje. nemam J5

      0 0
    • Soptík  

      Měl jsem stejný problém na přední brzdě. Vyrobil jsem si odvzdušňovací adaptér, odvzdušnil brzdu s páčkou na řidítkách, kolo obrátil a to samé.Po několikerém opakování jsem páčku sundal,zvedl jí do vzduchu(natáhnul hadičku i s páčkou nahoru) odvzdušnil a ono to zatím stále funguje :o)Dělala to pouze přední brzda.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.