• dvsole

    Uvažuji o tom, že bych si koupil nějaký lepší tachometr a nebo pulsmetr, abych si mohl vést důkladně cyklistický deník a záznamy o tréníních a mohl pozorovat své výkony. Je lepší si koupit zvlášť pulsmetr a nebo dohromady v kombinaci s tachometrem? A jaký je nejlepší zhruba v cenové relaci do 2000,–? A co všechno měří? Díky za rady a náměty.

    0 0
    • orca  

      Myslím že na tvoji otázku asi nejlépe odpoví web výrobců jak pulsmetrů tak tachometrů – cena + parametry

      0 0
    • pepek  

      Zkus Cykloservis č:5, je toho tam tolik, že si uršitě nevybereš.

      0 0
    • Matts.  

      Z praktického hľadiska je lepšie ma osobitne Computer a zvlášť Pulsmeter. Prečo? lebo keď ideš si napr. zabehať, tak pre meranie ti stačí Pulsmeter.Ja ho nosím na bežky, na behanie, na bike, na cesťák.

      0 0
    • McBlacky  

      mám vdo 12,6 tachometr + pulsmetr. Mám to na závoďáku a je to dobrá mašinka, jediný co mě vadí že neumí je TF max, ale to je spíš zajímavost bez toho se dá žít. za cenu zhruba 2300 ideální jenže :) na tréninkovém kole mám obyč autor tacháč + cranesport pulsmetr (ekvivalent lidl, tchibo) a na fullu mám jen sigmu 1300 tepák, kterej si teda beru i na lyže a běh :)

      nijak systematicky netrénuju takže grafy atd mě nezajímají, do budoucna počítám že vezmu i něco s výškoměrem.

      tepák se hodí vždycky když se ho naučíš používat budeš jezdit ze švihů mnohem mín prošitej, leda že bych chtěl se zrubat, pak je tepák pes a dá ti jasně najevo že to flákáš :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.