• jack

    jenom by mne zajímalo jestli ho někdo používáte a jak jste s ním spokojeni a hlavně kde jste ho sehnali!!!!!dík

    0 0
    • Meesha  

      v praze sem ho nikde nesehnal. Ani pres znamou v lekarne – nemaj tu firmu v nejaky ty databazi. Jedine nekde na netu. Odkaz byl na iVelu.

      0 0
    • ranec  

      Loni na podzim jsem to koupil v Průhonicích v 03ProBike. Původně jsem tam šel pro něco jinýho a zakecal jsem se s prodavačem. Moc ten krém vychvaloval ale nějak jsem tomu nedůvěřoval. Tak mi věnoval takovej demo vzorek v polštářku, zkusil jsem to a bylo rozhodnuto.Fakt moc dobrý.

      0 0
    • JirkaB  

      Používám při dlouhým pobytu v sedle. Funguje to, spokojenost. V lékárně jsem nesehnal, tady ano. http://www.refit.cz/modules.php?…

      0 0
    • hydrant  

      http://www.luckybike.cz/

      koupil jsem ho v jejich krámě u nás v Hradci Králové. Prodávající to chválil, prý to tam kupují i profíci. Tak jsem koupil malou tubičku za 99,–, abych vyzkoušel, ale nějak jsem nic nezaznamenal. Je snad pak ještě větší balení za cca 400,–. Kámoš si chváli nějaký přípravek s tea tree olejem, toho jsou plný lékárny, taky to je dost drahý, opět jsem zkusil a nějakou zrychlenou regeneraci nezaznamenal. Asi mám imunní pr*el :-(

      0 0
      • RomanH  

        Ja pouzivam 100% Tea Tree Oil. Jsem s nim moc spokojenej, hodne to urychli „lecbu“ pripadnych problemu. Jako prevenci jej vyuzivam jen vyjimecne – v hodne horkych dnech pri vetsim mnozstvi naplanovanych km a na dovolene, takze me ta vyssi cena moc netrapi.

        0 0
    • Charles2k  

      Sotva jsem si zvykl na Sixtus Gesass Creme – krém na hýždě 100 ml, tak ho aktuálně nemůžu nikde sehnat. Prodej ukončen?

      Nemáte někdo tip, kde mají ještě skladem?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.