PRODÁM : Gary Fisher HooKooEKoo 2004

S trochou nostalgie v srdci prodám legendárního Garyho z r. 2004. Už víc jak rok se tohle kolo nedostalo na vzduch (gravel má přednost), a potřebuju trochu víc místa v garáži.

Jsem 1.majitel (kupní doklady stále mám), kolo je kromě spotřebáku stále v původním osazení, původní sedlo přidám.

Najeto odhadem max 15.000 km, poslední výměna převodů byla předloni (najeto max 1.000 km), na jaře 2023 měněná komplet lanka, bowdeny. Kdo by chtěl, může přejít z Vček na kotouče (náby jsou 6 děr disc, na rámu a vidli IS mount)

Udělal jsem 2 drobné úpravy – před 20 lety jsem trochu zkrátil řídítka (1,5cm z každé strany?), vidle RS byla několikrát servisovaná, těsní, je přeskládaná na větší zdvih (dá se složit zpět do původního stavu).

Celkově kolo ve velmi slušném stavu, bez problémů ihned jezditelné, pokud si chce někdo vychutnat legendární Genesis geometrii od jednoho ze zakladatelů MTB. Pár šrámů v laku se najde, ale nic drastického (aneb jak tvrdí kolegové chronoblázni – nic co se by se nedalo rozleštit :-D), kola by chtělo trochu docentrovat, řazení smyku na největší tác občas zlobí (už nebudu řešit). Jinak velikostí jsou to štafle (XL, 21"?, měřím 197cm).

inzerát vložen 13.5.24

5000 Kč

Kategorie Horská / Pevná a hardtail
Počet převodů 3 x 9
Brzdy V-brzdy
Zdvih vidlice 80-100 mm
Průměr kol 26"
Materiál hliník
Barva stříbrná
Pohlaví Unisex
Vidlice Vzduchová
Materiál kol Hliník
Sada Shimano Deore
Velikost XL
Modelový rok neurčeno
Stav použité
Cena 5000 Kč
Doklad o koupi Ano

Prodávající

robero79 Všechny inzeráty uživatele

Cheb

Kontaktujte prodávajícího